Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svako uvezeno auto starije od 7godina,je u boljem stanju nego neko malde u Bosni!!
a jes nas krenulo, sve nam ukidaju :)
Katastrofa! Međutim u ovoj banana državi tj. poluprotktoratu više me ništa ne može iznenaditi. Postajemo ( u stvari već smo) otpad Evrope. Sav njihov otpad završi ovdje. To što će više ljudi ginuti u saobraćajnim nesrećama uslijed (ne)ispravnosti vozila koja su starija čak i od mene vlast zaboli neka stvar. Neka su oni šuške strpali u džep! Narod šuti i trpi!
U potpunosti si u pravu! Glede nuklearnog otpada, njega vec primamo, samo u znatno manjim kolicinama, vece isporuke tek slijede...
Ja jarane zivim u Njem.vozim auto 13 godina staro,radim 5 dana sedmicno i za tih 5 dana napravim 975 km... Da li se meni isplati kupovat novo auto???
U Bosni. I ne vozim auto. Dok ne budem u mogucnosti da kupim novo, necu ni kupovati bjelosvjetski otpad, samo da bi komsijama pokazao \'kako i ja konja za utrku imam\'.
@tuga gdje ti zivis i koliko je staro tvoje auto?
Grozno! Jeste da ovim BH vlast kupuje socijalni mir od bijede koja ce voziti ta stara auta, ali zar niko ne vidi da postajemo slika i prilika africkih zemalja i Albanije u kojima isto tako zavrsava evropski otpad od auta. Gdje ce zavrsiti svo to silno gvozdje kad prestane da se kotrlja? I jos reciklaza guma! Pa ima li ista prljavije? Mozda da jos krenemo uvoziti nuklearni otpad?!
Kod nas otpadni malo veci auti sa 400.000 predjenih kilometara su se prodavali po 30.000KM, dok su se isti u Njemackoj mogli kupiti za €3000. Sada ce tek sve doci na svoje mjesto.
Uglavnom vlasnicima hrvatskih putovnica koji su godinama snadbijevali Bosance polovnim vozilima i od toga solidno živjeli ukidanjem viza i ovom novom odredbom posao se ruši kao kula od karata.Sad će opet vika o ugroženosti i nejednakopravnosti. Ovo sa gumama je glupo do bola,dozvoljen uvoz za recikalžu i dalnje dorade,bolje da su napisali dozvoljen je uvoz polovnih guma i zdravo.
EURO 3 JE PAK MLADJE VOZILO,ZA NASE PLATE POSKUPO...Onaj ko je imao love nista mu dvije ili tri milje nisu znacile i prije...Po meni je to nista,stvarno
http://www.autoscout24.de/ tu potrazite ukucajte sto i koje vozilo hocete pa pogledajte cijene na odnosu na bih.BiH guzonje na zale svoj narod.al polako zakon se pojacava pa ce biti bolje.DOLE MITO I KORUPCIJA
Joj sa cu i ja moci ko tatini sinovi da se k.u.r.c.i.m. kad budem one fufice kupio buhahah gledaj lutke http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l3yrdnhnrwev
Evo ga G2 Euro3 250 EUR Mislite da ovo nije dobra ideja? Sta onda mislite o zabrani uvoza polovnih automobila skroz? :) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=131837423&__lp=2690&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14,55&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&emissionClass=EURO3&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1
Evo za momke koji zele da se malo informisu za cijene polovnih auta u Njema.SRETNO !!! http://www.autoscout24.de/
sad će 80% stanovnika BIH da vidi uživo šta je to ABS, šta je to AIRBAG osnove sigurnosti u prometu
BAS VAM HVALA. IMA DA SE OCISTIMO NASEG OTPADA. Hehe sta se sve za vizni rezim da kupiti. Balkan ce biti nase smetliste, duznik za kredite i rupa za sve ostale prljave stvari.