Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da Hrvati Hercegovci čestitaju svom obožavanom Dodiku na pobjedi. Neka Milu-Ronhila zapitaju hoće li vratiti otetu Bosansku Posavinu Hrvatima ili ju namjerava dati u miraz Srbiji.
pomazi milorade ko boga te molim da dobije i ovaj jadni napaceni hrvatski narod treci entitet!
CESTITKE GOSPODINU DODIKU I GOSPODINU RADMANOVICU ! SAMO NAPRIED ! A MUSLIMAJMUNCICI,POKLOPITE SE PO USESIMA !
Da si obrazovan znao bi da je 56% obradivog poljoprivrednog zemljšta u BIH na teritoriji RS od toga ćemo da zivimo, mi ni 90-tih nismo gladovali jer smo navikli da radimo i da opstajemo ti u svojih 24 posto imas 12 obradivog zemljšta i rudnike uglja koji su dubinski kopovi i koje kopaju ljudi, oni za mjesec ko bager u Gacku za sedmicu iskopa.
Srbi nisu ni svijesni da su izglasali smrt sami sebi....interesuje me od cega ce ziviti sumska republika? nema investora, nema telekoma, jedino srbija i rusija sto ono malo pomoci pruze...ostali bjeze od RS ko djecaci od popa... sretno l3vati, poslacemo vam rize i brasna svako malo....
Čestitke Dodiku, ti si Milorade naše svjetlo u borbi protiv hegemonije iz Sarajeva.
samo ti hajde zemlje nemozes ponjeti vise nego sto mozes u teglu staviti
@samir30 ratovacete vi izgleda izmedju samih sebe a RS ode svojim putem :*
bice rata.. spremite se spremite bosnjaci. nemojte spavati ko 92...
Sada ce biti opet vasara:OTISLA SI JEDNOG DANA..........
@SRAM BAS BIL... pa konju jedan, ne mozes biti i bosanac i hercegovac, vec jedno ili drugo... bice da si ti samo magarac, hehe
Jos malo ce Mile Grmalj-Satordjija palamuditi sa svojim seljackim kompleksima i grmaljskom retorikom.Nista gore od upaljenog papka(grmalja).
Ja sam bosanac i hercegovac i slobodno kazem da VOLIM Milorada Dodika i Republiku Srpsku isto toliko k\'o BiH!!!!!!!! NAPRIJED SRPSKA!! NAPRIJED BIH!!!!!
MILORADE, DABOGDA UMRO !!!!!!!! NICIJA NIJE DO ZORE SJALA, NECES NI TI JOS DUGO, DOK NEKOM NE PREKIPI PA KAZE LIKVIDIRAJ SMECE ;))
Kakvi komentari sram vas bilo