Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želudac me zaboli kad pomislim na ovo majke mi mile.
za Cehinje dvije digli helikoptere a za ovo dijete ne mogu posle 5 da traze.. Sram da vas bude, nikad se vratiti u Bosnu necu. Tek sad vidim da sam pametan bio sto sam otiso prije par godina
@UmjetnikNePItaj Izvini, kako će helikopterom tražiti dijete u rijeci
Umjetnice.... 👌👌👍👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA bagro imaćete ovog dječaka na duši ako se ne pronađe živ
Kakvi su to roditelji neodgovorni dati djetetu biciklo na kijametu i da ga voza po mostu iznad nabujalog potoka.
@patriotabosman345 Nekad je bolje ugrist se za jezik (prste/tastaturu) nego preseravati se i pametovati kod ovakvih slučajeva!
....tragedija je velika ,ali nije nikakvo pametovanje . Sve treba učiniti da ne dođe do ovakvih tragedija kad su djeca u pitanju .
Molim boga da se cudo desi da ga nadju da je ziv !
...to ti komentar samo zbog lajkova,evo daću ti lajk
Da ti kažem brate, na istoj smo strani, želimo i nadamo se da je dijete živo i zdravo. Ali živ bio ne petljaj Boga u ovo. Da je htio/mogao, ne bi ovo bio dozvolio da se desi. Šta ga sad imamo moliti. Znam da mnoge ovo vrijeđa, ali to su fakti.
Solak nikada nista u zivotu nije napravio osim sto je uzjahao budzetsku dudu...ni ovo nece dovrsiti on, nego obican narod. Majmuni su to teski Solak i ekipa
Na zalost bojim se da je sada kasni. Strpljenje roditeljima. Tuga do bola
🙏🙏🙏
...vi niste normalni koji ko molite boga da dijete bude živo,a dva dana ne mogu da mu var tjelo nađu.Tuga velika jest ,ali šanse da je živo su nikakve .