Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ki je ovo tuzilastvo zavrsilo bar jedan slucaj do kraja, u ovoj drzavi zakon vrijedi samo sa sitnu buraniju.
Kako ce ga optuziti kad iza Macana stoji direktno vrh SNSD... Napuhali očito nabavku na 100 miliona KM, a realna vrijednost visestruko niza. Oprano sve preko firme NITES (skraceno Nikola i Tea Spirić). Tek sada vidimo koliku je štetu drzavi BiH ucinio Goran Salihović i dio SDP koji ga je instalirao za glavnog tuzioca. Da Salihovic nije sprijecio hapsenje Dodika, sada bi i Macan i Spiric i Novic bili tamo gdje im je mjesto.
SDP je odavno samo produžena ruka SNSD-a..
Ma samo obustavljajte dok je narod zabavljen virusima.SAD ILI NIKAD
I onda kazu bez veze napadaju Tadicku od Covica i Telgeltiju od barabe koji preglasavaju i ono malo Bosnjana koje nisu izbacili iz sudstva i tuzilastva. Postavlja se pitanje, do kad ce Bosnjani prinzavati odluke posrbljeno-pohrvacenog sudstva u BIH?
Pis,pis Macane 😊