Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo malo razmjena slucajeva......da opravdaju obustavu dobrovoljacke.......fuj cigani
\'\'Karadzicu zlato moje, tebe hvali djelo tvoje\'\' p.s.-ovaj ce te natpis naci u svakoj Srpskoj kuci na zidu pored stola, izvezen svilenim koncem u tri boje[crvena,plava i bijela ].
PA GLAVNI KOJI SU FINANSIRALI OBOG SRPSKOM VAMPIRA KRVOLOKA I MONSTRUMA KARADZICA SU KO PRVO MILORAD DODK PA I BORIS TADIC,, KO KOME OVDJE HOCE PRAVITI MAGLU , PA SVI KOJI SU BILI NA OVOJ LISTI SU KRIVI, Tuzilastvo BiH-e DRZE U RUKAMA SRBI GENOCIDASI!!
U KOMANDI 2.VOJNE OBLASTI DANA 04.MAJA 1992.GODINE SMRTNO STRADALA DVA PRIPADNIKA POLICIJE, KOJI SU BILI NA OBEZBJEĐENJU ZGRADE OD POSTAVLJENOG EKSPLOZIVA U RAČUNAR U KANCELARIJI NA PRVO SPRATU. FEDERALNA POLICIJA BI MORALA POKRENUTI KRIVIČNI POSTUPAK, JER NIJE TEŠKO DOKAZATI POČINIOCA JER VJEROVATNO NEKO ZNA KO JE NA DAN PRIJE SJEDIO U TOJ ISTOJ KANCELARIJI.
Hajd hvala Bogu od kad smo se borili za to i konačno rezultati,sretno momci na slobodi.
hocemo slike, imena i prezimena kantonalnih sudija koji ucestvuju u zataskivanjima krivicnih djela dajuci mizerne i smjesne kazne, slucaj mrnjavac, mistric, delalic i ostala kompanija...
Tomo Kovač je vlasnik firme Aleksandrija i optužen je bio za ratne zločine. Ne znam zašto nije procesuiran. Mineralna voda Vitinka iz Bracinog Kozluka je njegova!