Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbski aerodrom, srbski avion,srbsko trebinje, srbska zemlja, srbski konj, srbski ljeb, srbska krava, srbski kamen, srbska voda,srbska zemlja, srbska pesma, srbska muzika, srbska kapa, srbsks uniforma, srbska zena, srbska deca, srbska slova, srbska juca, stbski junak, srbska pizzda, srbska khurva, srbski pheder, srbska kisa, srbski sneg, srbski auto, srbski voz, srbski traktor, srbska skola, srbska ulica, srbska stolica, srbski vlah, srbsko nebo, srbski srbin.= Srbska bolest.
bash si prso.
PRVO TENDER ZA STRATEGIJU, A ONDA STRATEGIJA ZA TENDER RADOVA ! :)) Srbi su apolutni pobjednici . ČEstitamo i poručimo SDA da se uči od majstora strategij a i tendera. A ne nakon ko Kusturica BEZ STARTEGIJE I TENDERA, samo na kraju blagoslov PAtrijarha Irineja na gratris crkvu I OSLOBOĐENI SVIH GRIJEHA ! :)))
hahahahahahhaha...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Lafo tender prepreka, pa nismo ni mi od juce, znamo da se dole gradi stealth aerodrom i da pokusavate da prikrijete te aktivnosti, ko vas ne zna skupo bi vas platio!
Cuj treba im neko planirati gdje treba da bude pista pa potrose kamaru para. Eto vam popovo polje ravno ko strijela udari plocu kakvu kolibu sa strane, planirate koda ce 50 aviona dnevno slijetati.
Nema to dok izraelski El Al ne kupi nema ajrodroma😂😂😂
Ma samo da moze sletit Marti Misterija sa svojim pajperom i sve ok.
Analni sex da ili ne pitanje je sad ?
koliko aviona poleti sa kandaharskog aeordroma 3 godisnje😂😂
Normalno pa ne može se GRLOM U JAGODE ! Tender za strategiju, pa onda strategija, pa taktika, pa operativa pa građevinska dozvola i eksporprijacija zemljišta kredit i sve ostalo !
Jos sam u nevjerici