{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obustavljen saobraćaj na GP Hum-Šćepan polje

F
9.9.2008. u 17:07
0
0
Obustavljen saobraćaj na GP Hum-Šćepan polje
0
Obustavljen saobraćaj na GP Hum-Šćepan polje
I dalje povoljni uvjeti za vožnju karakteriziraju stanje na putevima u BiH. Samo na mjestima gdje se izvode radovi mogući su zastoji i usporeno odvijanje saobraćaja.
Zbog izvođenja sanacionih radova, u terminu od 08 do 22 sata, na snazi je obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta M-14 Srbljani-Bosanska Krupa. Za vrijeme obustave vozila se usmjeravaju na put preko Ljusine.

Na magistralnom putu M-17 Sarajevo-Mostar-GP Doljani izvode se sanacioni radovi na nekoliko lokacija (na dionicama Bradina-Ostrožac, Jablanica-Potoci i Dračevo-GP Doljani). Na mjestima izvođenja radova saobraća se jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Radovi na sanaciji rasvjete izvode se na magistralnom putu M-17, na Lašvanskoj petlji, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a moguće su i 15-to minutne obustave saobraćaja.

Zbog radova na izgradnji nove dionice autoputa, usporeno se saobraća na putnom pravcu Dobrinje-Kakanj.

Zbog požara i gustog dima potpuno je obustavljen saobraćaj preko GP Hum-Šćepan Polje. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu zabilježena. GP Bosanska Rača zbog izvođenja radova, zatvoren je za teretna vozila (do 15.09.), saopćeno je iz BIHAMK-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: