Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je radnika, ali drustvo moze samo napredovati ako se preuzima odgovornost, prate upute o redu i nadlezi kazne. Samo po dzepu i samo zestoko.
pazi sto ce je ugasiti. prica za malu djecu. ako se pec ugasi nema vise pokretanja, gotovo je.
👏👏👏 Neodgovornost sankcionisati!
Zatvori i doviđenja prijatno. Neko će ostati na ulici, to je šteta, ali šta je tu je. Ne znam koliko zaposlenih ima tu ali čisto sumnjam da njihova radna mjesta vrijede više od trovanja i dugoročne štete koju GIKIL proizvodi, realno. Treba da zaradiš hljeba i nahraniš djecu - ok. Što ih hraniš koje p*čke materine ako istovremeno truješ i njih i sebe i sve oko sebe?
Ovako je trebalo prije dvije-tri godine postupiti kada je pokrenuta procedura, ukratko rečeno, o vraćanju kompanije u državno vlasništvo, jer indijsko smeće nije uložilo ugovorom obavezan novac. Dakle, još tada je trebalo, umjesto na silu, ovako preko inspekcija ne izdati okolinsku dozvolu i natjerati ih da ulože te silne milione. Danas bi sve bilo kao novo i ne bi bilo problema. Iako mislim da će u roku 30 dana nešto obećati, slagati za dozvolu, jer ako se peći ugase, gotovo je.
TREBALO JE TAKO ALI PRIJE 2 GODINE GIKIL POMOZE DELICU DA POBJEDI NA IZBORU ZA NACELNIKA I ONDA POCE TROVANJE
@coksa1 Da ti ponovim komentar na tvoju prvobitnu objavu ili da sam skontaš, ako imaš čime? GIKIL postoji od 2004. godine, a Delić je opštinski načelnik 2 godine. I btw. on nema nadležnost nad GIKIL-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ce biti cini mi se,tresla se gora,rodio se mis..daj Boze da se varam.Vidjecemo nakon 30 dana...
TKO KAZE DA NEMA BOSNE I HERCEGOVINE... 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪
I treba zatvoriti. Ne razumijem zasto se gleda kroz prste svima koji krse zakon. Opravdanje o ocuvanju radnih mjesta je besmisleno. To je nesto tipa "pustite me da pljackam i ubijam, time hranim porodicu".
misslis da ce ugasiti pogon? sta ako ne ugase?
@seljober02 DELIC CE LOZITI PECI JER BEZ INDIJACA ODE ON SA MJESTA NACELNIKA
BRAVO BiH :)))))))
ZATVARAJTE GIKIL NAJVECEG TROVACA I UBICE U BH A ISTO ONOGA GLAVONJU NACELNIKA DELICA KOJI JE POD SLOGANOM --- LUKAVAC CE PRODISATI KAFA SDPov NACELNIK POBJEDI , HAPSI LOPOVA DELICA
Glupane zelenjaški. SDA ljudi su 2003. godine napravili fejk ugovore, lažirali pečate i doveli indijsku gamad i godinama davali okolinske dozvole, iako marke nisu uložili, a mjesečno milione isisavali preko "konsultantskih usluga". Međutim, sad kantonom upravlja Kukan. A Delić nema nadležnost nad GIKIL-om, on može da apeluje i lobira, što izgleda i radi.
@kliKS.again KOMUNJARO ISPRANOGA MOZGA GIKIL , SODA I CEMENTARA JE OSTALA DA RADI A NE KAO NEKE OPCINE GDJE SU KOMUNJARE NA VLASTI BILI SVE RASPRODALI , A VAS delic JE DOSAO NE VLAST POD SLOGANOM - DA LUKAVAC PRODISE - A VIDILI SMO 2 GODINE NJEGOVE VLADAVINE DA NIKADA LUKAVAC NIJE BIO ZAGADJENIJI
ne zatvoriti, treba ovo srušiti, ebo vas ovaj zagađivač u pakavelu čađavu
Premjestite ovo u Siroki, otvarajte djamije i sisa barove, posijte malinu u ovim krugovima fabrika
Zatvori fabrike Gradi dzamiju Fabrikasi na aparatima
Griješiš, brate, ne samo jednu, nego na stotine, hiljade i milione džamija. No, nema veze, halalosum tebi.