Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sad zatvaraju sve fabrike po Gorazdu a do sad su se pravili pametni,u pogonima im radilo po 300 radnika,garantujem da ce ovo biti najzarazeniji kanton.
ne bih da prejudiciram, ali u Konjicu vec sad ima stotinu ljudi koji leze kuci sa simptomima koje ispoljava coronavirus, od cetvero testiranih svi su pozitivni, dakle 100%, sutra idu nove brojke za ljude koji su danas radili testiranja, nadat se da nece biti svi pozitivni, ali crno nam se pise. Izdurat cemo aBd i ovo!
Ove sto se prikrivaju treba isprebijati
Jos u ponedjeljak se znalo da je osoba na tom skupu imsla zarazu. Tipican primjer odgovornosti nasih ljudi. Nece mene korona. I tako "pade" herojsko Gorazde, koje u ratu nije palo.
U ovom izvjestaju nesto smrdi. Ili neko laze ili neko radi mimo zakona. Zasto se je ta pacijentica testirala ako nije imala nikakvih simptoma. Zar kontakti ne idu u samoizolaciju a testiranje se radi kad se ispolje odredjeni simptomi? Ili se testiranje moze raditi i na licni zahtjev ako je neki glavonja?
Mali Oglas--------------povoljno prodaem domaci garlik (beli luk) iz Wuhana za uspesnu borbu protivu kurona viruz. dokazano deluje na kuronu.
Mali Oglas--------------povoljno prodaem domaci garlik (beli luk) iz Wuhana za uspesnu borbu protivu kurona viruz. dokazano deluje na kuronu.
Srbijanci zarazili direktore namjenskih industrija! Nije slučajno!
Kažu da je znala i da je policija došla po nju
Poslao Vučko zarčenog lika, i sj... namjensku industriju kod nas.
Zahuktalo se na nesrecu svih nas