Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno mi nije jasno, a to je ova konstatacija da se porodica slaze? znaci dijete ti se, ako do sada nije umrlo od zime, negdje smrzava a ti se slazes da se potraga obustavi. podsjeca me prica na onog momka sto je upao u miljacku - svi vrsni strucnjaci spasioci i pm ga nisu uspjeli naci, i nasao ga je rodjeni brat sa jos nekolicinom prijatelja. iz svega zakljucujem samo ne do bog izgubit se u ovoj zemlji
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ma ovo je bosna, koga briga za tebe, znaci mozes umrijeti nije nikoga briga, znaci shvatite to bit ce vam lakse.
Zima,Hladno,ajmo kuci. . ,a i Zena je triput zvala. .
a sta ti radis kuci ?
@mudrac mudruje po klixu ljepotan
Ovi ljudi su heroji,koji stavljaju svoj zivot na kocku zbog drugih. Jedina stvar u ovoj drzavi koja valja i znas da na njih mozes racunat kad na nikog drugog ne mozes. Naklon do poda i veliki respect!
Govorim o FUCZ. Možeš računati na njih za vježbe a stvarni problem učinak -10. To je dobro plaćena i uhljebljena banda. GSS sav mogući RESPECT! A i ti si im na plati, izgleda? Honorar neki?
@NijeLako ja i mislim na GSS i ne nisam im na plati nego su ti momci i cure heroji ,iskreno to mislim
A gdje je Davor Dragicevic?
Majstori FUCZ, treba tražiti samo po danu i to ljetnom po mogućnosti :( Sad mogu lijepiti plakatiće "Traži se.. " po Kaknju, ko nekad ranije po Bratuncu i Tuzli dok su momka zvijeri jele 1 km od puta. Molim Vas povucite i taj tim ili stvarno tražite...
Sto se nisi pridruzio ljudima,svaka pomoc je dobro dosla u trazenju ?
Malo je što im uplaćujem za platu da im i svoju dam ova 2-3 dana kad rade stvarno, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)