Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobijem li koronu odo u Siroki na kafu
Cek, samo jer je nastao problem u HNK, onda ide preporuka da se ljudi ne vracaju kucama?
Sta rade mediji ovo nema nigdje
U Mo sve ok... Gluposti.. Ne radi im se sad ce da hodajunpo kafanama i centrima...
Gledaj ti preko virusa se prepucavaju
Ma neces mi zabraniti majku vam..... nije kanton drzava ....
STA JE SA OSTALIM KANTONIMA?! GNJIDARI U SBK KANTONU NISU ZATVORILI VRTICE - NE MOGU DA VJERUJEM KOJI JE OVO NIVO NEOZBILJNOSTI!!! PODHITNO NA NIVOU CIJELE FEDERACIJE ZATVORITI I VRTICE!!! NAUCNO JE DOKAZANO DA SU DJECA DOBI OD 0-5 GODINA NAJBOLJI PRENOSNICI OVE BOLESTI- A NE POKAZUJU SIMPTOME!! PODHITNO ZATVORITI VRTICE!!!!!!!!! KAKVA JE OVO SAMO NEOZBILJNOST!!!
Djesu im lideri medjed dodo i jugosloven Čović sa saopštenjima za pučanstvo
Ma jasta, obustava nastave.. Nek i profesori malo odmore.. Sreca pa ne spajaju praznike, tako da nemaju dovoljno odmora. I koja je poenta? Kao da ce virus za 15 dana da nestane.. To niko ne moze procijeniti, ali ajde obustavi nastavu, pa obustavi onda sve, ne razumijem.
Sarkastično jadna, ustaška retorika. Jadni, da jadniji ne možete biti.