Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu
0
Obustavlja se istraga protiv Amele Džindo
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tužilaštvo. Ako ništa drugo shvatili ste koje razmjere je dobila nemoć Države i oslobodili djevojku. Trebali ste još dodati Vlada se raspala narod je prepušten sam sebi. Since 1992.
potpisujem....
Prvo su izokrenuli istinu kako je mladog pljackasa ubila u samodbrani (a ustvari ga upucala s ledja) a sad je jos i oslobodjena svake optuzbe. Zbog ovakvih nepravdi sve vise mrzim vlastitu zemlju. U Americi bi doticna za ovo dobila ni manje ni vise 20 godina robije. Ubistva s ledja se ovdje ostro osudjuju. A u BiH ne da nije osudjena za to, vec je to vjesto presuceno. Pa se opet pitamo zasto nam BiH ne napreduje ka EU. Sa ovakvim sudstvom mi nismo za Europe.
Bravo bre Amela ponosni smo na tebe svi mi iz RS-a
Jos jedan od dokaza da su i drzava i tuzilastvo jedna velika NULA . Isti ti balavci koji su krenuli u pljacku , pokusali su to vjerovatno uraditi jer drzava ne poduzima nista da bi danasnjoj omladini obezbjedila bolju buducnost . Nego svako se snalazi kako zna . A nazalost oni nisu znali bolje . Ne opravdavam uopste te balavce , naravno da svako treba odgovarati za ono sto je uradio . Alli isto tako ta Amela bi trebala odrobijati jedno par godina , da ima imalo prava i zakona . Kao prvo zbog nezakonitog nosenja oruzja a kao drugo jer je unistila jedan zivot !
Neka si ga roknula,barabu.Nek su te i oslobodili tih gluposti...i još nešto...nisu Džinde ološ...Prava familija...Aferim Amela!
jeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Amela, hvala ti sto si dokazala da se moze i mora protiv bagre.
u ovoj zemlji je izgleda dozvoljeno ub.ijati, i ne otici na sud... prvo dobrovoljacka, tuzlanska kolona, sad i ova amela... ovo se mora suditi pa nek je oslobode - a ne da javno mijenje diktira sudu sta da radi
Sto Loco E rece. Ovako isto onda mogu i bilo koju drugu istragu jednostavno \"da prekinu\". Iopet, nije bitna pravda vec ciji si i ko stoji iza tebe. To sto u ovom slucaju iza Amele stoji 99% javnog mnijenja (ukljucujuci moju malenkost) a ne neko s parama i politickim uticajem, ne znaci da se tek tako treba sve zanemariti. Sve najbolje Ameli, a tuzilastvu iopet \"Sjedi dole, jedinica!\".
hebo majku ne moze covjek vise ni normalno pljackati.
ja hajvana. ovaj kaze bravo, ovaj pravna država, treči hvali tužilaštvo. žena ubila frajera(neka je, nije to upitno) ali ipak jeste. ovo je poraz pravne države, jer su zbog pritiska javnosti odustali od istrage. sta je bilo nikad necemo saznat... ja glupa naroda
Ma braaaavo... Tooooo....
bravo za tuziteljstvo, ali ce Amela i njezin stari ipak na sud ali zbog nedozvoljenog posjedovanja oruzja i nedozovljenog posudjivanja oruzja.
Slazem se sa odlukom. Svaka cast!