Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pomislio da će u 11 ulica danas u gradu biti redukcija vode, kad ono biciklijada.Obradovo sam se majke mi isto ko da sam ja pobijedio na Giro di Sarajevo.
Samo neka se nesto lijepo, pozitivno desava. Da se vise ljudi bavi sportom kod nas bolje bi zivjeli! BIlo bi manje kompleksasa!
Odlicno, super desavanje, sto vise ovakvih pozitivnih stvari😉
Naporni ste
Sarajevo pokazuje hejterima kako izgleda popunjen i kvalitetan zivot u gradu. Polako ali sigurno Sa metropola. Mozete hejteri, cetnici, vehabije, arapi, turci, izdajice i ostali sada picati minuse koliko hocete, pisati kako ofo kako ono, kako nema vode, nema pijeska, ali Sa je Sa dzabe vam hejteri
kvalitetno vozanje bicikla jel
@izgodaninezgodan Eto nek su tvoji Laktaši i Grude gradovi ?! 😀😀😀😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Giro di Sarajevo"?....jeste originalni u pm..... bolje je "pedalom kroz kasabu"
😁😂😂😂😂 ili tango na paciklu
@PreposteniSdAGlasac morali bi mi plate za autorska prava....
Na hronometar je na trotoaru, a okretište kod Vodovoda?
A ulica Alije Izetbegovića?