Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest lijepa priroda
Gdje je sada Fuad Kasumovic sa obecanjem da ce napraviti put sirok 6 m do Bistricaka i u Babinskom slivu? Ima obaveza jer su u Iranu izbor.
@Avenija pa znas sta su Ameri objavili o Kasumovicu? Kada je bio u Iranu sa njihovim teroristima. Pa kontakti u BiH.... ma krimos je Kasumovic. Pravi krimos
Klixovci, Bistričak je kod Nemile. 25 km od Zenice je udaljen, što je dosta.
Jel Bistricak kod Zenice ili kod Nemile? Zaboravilo se.
Nemile
Jeste li čuli za Trumpov novi biser... Upiso se čoik u knjigu žalosti Yad Vashema (spomenik Holokausta u Izraelu) na sljedeći način: "Čast mi je biti ovdje sa mojim prijateljima." "Tako fantastično + neću nikad zaboravit." Nedostaje samo još: "Vidimo se sljedećeg ljeta."
samo vi opet 98% za SDA
jos gore vam bilo
@Tume Nije to do SDA. Taj put je lokalni. Znaci grada Zenice. A gradonacelnik Kasumovic se nije udostojio ni da pita mjestane sta se desava.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sjecam se ovog puta. Prolazio sam kad sam bio dijete.
NICAZE DISMR KO POLJSKA HALA
@Crno Crveno mitalac morel se disat
@Avenija sta ti pricas cernobilac iz Lamele vam svaki dan na sto stakora izadje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ono pjevase Robijasi na Grbavici da je Zenica Srce Srbije, sad nek od Srba traze pare za obnovi
a navikli smo od njih dizanje tri prsta, pjesmu o Markalama, Srebrenici itd, oni i Tuzlaci mrze sve Sarajevsko, pa cak i Bosnjacko, narocito Crvene kmere iz Tuzlice, draza im Srbija, da je Fikret dobio autonomiju 10000 % bi Tuzla pokusala isto, sad hoce kao Brcko distrikt da dobiju.
@SkinheadRajvosa Pa mora jaraniko, sto bi reko Senad Hadzifejzovi, Tešanj radi, Sarajevo se gradi :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)