Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Za neizvršavanje ove obaveze predviđene su i novčane kazne." Hahahaha-hahah, je li ovo neki vic?! :)))))) Čuj novčane kazne za upravitelje koji do sada nisu ni jednu ledenicu skinuli?! A ko će ih to kazniti? Upravitelji uzimaju velike pare, a da nikom ne polažu račun o veoma skupim uslugama, (a rijetkim), koje nam pružaju. I sad će ih kao neko kazniti zbog ledenica? Da vidimo i to čudo. :))))))
ZIVOT JE SVAKAKO OPASAN U OVOJ ZEMLJI...
Kome je OKI upravitelj moze kur** svirati. Ljudima mrsko sijalicu u haustoru promijeniti a kamoli da se veru po krovovima.
počelo je bacanje pogleda u vis
negdje i obrusavanje samih krovova na pjesake i snijeg..