Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'Tu me cijene tu kupujem\' - baš kao reklama za \'dm\' važi za sve više pomenute fakultete u komentarima... Žalosno ali istinito !
Oni cija imena su u komentarima navedena, neka svi pokazu indekse i diplome i nabroje najmanje 15 imena koja su bila u njihovoj klasi kao dokaz. Al bi policija imala posla jarane moj! Vidilo bi se ko su kriminalci i dzabahljebarosi. Ako neko u spisku advokata potrazi ,,advokaticu,, Minu Kusturicu iz Gorazda naci ce je, ali bez broja telefona! I ta hulja kobajagi pravnica?
Ekonomski fakultet Sarajevo je vrh vrhova u vodama mito-korupcija ! Jahići, Trivun i ostala bagra...pod hitno treba dovesti finansijsku policiju i inspekciju tamoooo !!!!!!
Kako vojvoda, ni Lazar Drasko nije u nekoj razlici.
Kada je chetnichki vojvoda mirko blagojevic iz bijeljine (rodjen u lukavscu9 danas diplomirani pravnik,a ko dijete i mladic isao u defektnu skolu-onda je sve jasno... zbogom balkanske diplome nece ih vise niko priznati vani
Ako su Mirso Bilajac, Lazar Drasko, Sead Imamovic, Mina Kusturica, Radija Baltazarka polozili neki ispit na univerzitetu, ja sam RIMSKI PAPA!!!! Izuzev, postoji u Bosni dundjerski UNI.
\'oce svi u drzavi radnika i seljaka da budu intelektualci,jerbo ako nisi intelektualac onda si seljak a ni mati ti se neMore falit po pijaci da ima sina doktora i kcerku sudinicu.i onda dzabe skola pa navala.A profesori tek opanak skinuli pa vidili sansu zaparama i p.i.c.k.o.m mladom... tako je to pocelo u drzavi radnika i seljaka na brdovitom balkanu....I traje i trajat ce jer je sva gospoda,prava gospoda,pobijena 1945
korjeni korupcije su jos u bivsenm sistemu.profesori,ljekari to su najveca djubrad.Na ruku im je islo masovno studiranje koje takodjer vuce korjen iz bivseg sistema.
Ne treba generalizovati. Sigurno je da ima smeća koje namjerno obara studente da bi se ogrebalo za neku siću (u odnosu na plate koje primaju), ali velika većina profesora su OK. Znate kako, policiji se daju pare kad napravite neki prekršaj da vas puste. Isto je tako i sa profesorima, ljudi koji nisu sposobni da polože ispit, plaćaju profesorima da ih puste. Pravi studenti, kojih je kod nas možda 20% od upisanih, se nemaju čega bojati. Evo ja sam završio studije na jednom faksu u Beogradu, jednom u Banjoj Luci, jednom u Istočnom Sarajevu, i sad sam upisao u Novom Sadu. (Vječiti student) Sve u svemo preko 100 položenih ispita i nikad mi niko, ali baš nikad, nije da niti naslutiti da trebam nešto platiti da bih položio ispit.
IMA NA FILOZOFIJI NEKI SAMIR ARNAUTOVIC KAZE DA MUCI STUDENTE, NJIH NA ISPITIVANJE HITNO!
meni nikad nece biti jasno pa ovo je vec godinama javna tajna a stvarno niko nista ne poduzima hrvati su cim se o korupciji pocelo pricati 70 profesora u pritvor stvarno mi nije jasno zasto godinama ovakve stvari ostaju samo na prici a u pitanju je mladost tj buducnost ove zemlje
zato ja nikad nisam završio što nikome nisam dao love..