Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A skinuli ste jučerašnju najčitaniju vijest o poruci SDP-a za HDZ i SDA. I vi objektivan medij?! Fuuuj!
Uzepeovci svi skupa 13 i po procenata? I onaj švrćo iz HDZ 1990 prijeti?
Hajd da je naprimjer Šćepo zaprijetio da će blokirati federaciju, pa okej 🍀 😂
Kako vidim ovi sa bolesnim komentarima nemaju veze.Velike sile kako kazu tako ce biti.Ko to nije razumio njemu je jako tesko.Oni preko nas ostvaruju svoje interese i to je to.
Gdje je preko 400.000 penzionera ,ni izbornog praga ,smiješno
Ma nek ste vi svi opet glasali za nacionalnu stranku: tako se čuva "Bošnjaštvo" ...ovi drugi vam ionako služe kao paravan da možete reći da je BiH multinacionalna država
Jala Brat: "SDA je vješt vozač kroz gudure i staze BiH". Jala Brat nije ništa slagao. Čestitam zelenim i da ih Allah nagradi zdravljem da nas mogu odvesti u bolje sutra.
Treba nas maljem u glavu sviju u BiH
ama balije izdominirale opet po FBIH, gore po RS-u cetnici, hercegovina podjeljena ko i uvijek , i tako sve u krug, nema potrebe ni za kakvim ponovnim izborima,rezultatima, istrazivanjima , kome se ne svidja treba otici vani isto kao sto sam i ja otisao i to je to. Vi kukate a zivite i dalje u BH, meni se u BH nije svidjalo ,pokupio sam prnje i otisao. Mislim da postenije ne moze biti.
Kad vidim na ovoj slici ko je zadužen za brojanje sve mi je jasno. Ili poništiti ove izbore, ili ponovno brojanje. Za sljedeće izbore (ako ih dočekamo u BiH) obavezno uvesti elektronsko i obavezujuće glasanje za sve građane s pravom glasa.
@Goleada Što se vi mafijaši brojite ponovnog kontrolnog nadziranog glasanja ako vam nije ništa sporno??
Pardon nije "glasanja" već "brojanja glasova". Lapsus.
E nek nema vise onog poganog BPS-a...bar jedan manje za SDA stoku
Zato se druže mafijaška hobotnica klonirala na još 10 stranaka kako bi osigurala većinu i u ovom mandatu. Najneregularniji i najkriminalniji izbori od rata do danas.