Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzp nas predstavlja. Zalosno
a uzp željama aminuje trojka
Taj uzp je postavila trojka. Trojka je nametnuta vlast koja se prije izbora izjasnila da nisu Bošnjaci ali su ih nametnuli da odlučuju u ime Bošnjaka. Glasači trojke dabogda vam djeca plaćala vaše izdaje i grijehove.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ova Vatikan-grupa nije dosla dzaba u Bosnu. Hoce da 7% kontrolise ovih 60%.
Izdajnici Bosne, dao Bog da vam vaša djeca ispate vašu izdaju vrele mladalačke krvi koja je branila Bosnu, uzdahe majki poginulih sinova, plač djece za ocem, akoBogda amin
imal neko da predstavlja 2 miliona Bošnjaka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta će ovi ovdje halo mi ne želimo vašu Europu mi smo davno bili u Austrougarskoj.
Obraćanje HDZ-a i EU u vlastitoj državi. Eto dokle smo došli.
Eto vam trojkica vasa lagana
Nista, sarena laza. Provedite ozbiljnu anketu o integracijskim procesima, iznenadit ce te se o procentu podrske gradjana. Ne treba nam ta stara rospija, nek idu sto dalje odavde.
Nebih ti bio tu niti ni palamudio niti bi imao pravo da nekog u necijoj kuci ignorises naseg predsjednika, da ima zakona i drzave.
Bosna će se načekati na članstvo u EU.Realno pola Hercegovine(hrvatski dio)već konzumira benefite EU a uskoro i RS(Srbija će uskoro da dobije privilegije koje imaju sve članice EU osim pravo glas).Zbog svega toga Bošnjaci bi trebali konačno da se izjasne šta žele,EU ili protektorat….Jasno,glasno
Il otvoreni balkan ako dodo dozvoli...i to nije lose resenje
Zaustavi krvpoprolice u Gazi! Uvedi sankcije Izraelu na nivou EU!
evo covjek lijepo rekao,nemamo nista protiv predsjednistva niti samog komsica, jednostavno ne zelimo da nas on predstavlja i to je to.
Fasada za oči od sviju , osim ovoga holandanina. Čovjek je realno rekao , nema prečica , sad izvoli ko vas je.. Nema nama EU za još jedno 50 godina.
Prevod za ovce: Hrana je bila odlična, smještaj zadovoljavajući, Komšić je zgodniji u prirodi i… eto ne znamo šta još tu dodati.
Ne interesuje me sto je rekao Plenki, nego sto kazu Route i Von der Leyen... Plenki bolje da nije ni dolazio, samo kvari izričaj...
Oni samo govore sto im je ovaj naredio...plenki jaci od orbana samo se ne ku...ci
Ne seri plenkovicu u hrvatsku pa seri nisi ti konzistentan pomozi ti sebi.
Pa ovdje nema niko iz BiH
Dno dna plenkovic i kristo !!!!
Nema veceg zla od ove zene
Ima Željko komsić