Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li i jedna drzava zapadne Evrope da zeli svoj plac na Balkanu da im se kolektivno predamo da nas spase od ovih NESPOSOBNJAKA i da vise prekinemo ovu agoniju od zemlje
@FGRoDerim nek prodje prvo ova agonija od korona virusa, i predlazem da izadjemo na referendum o prikljucenju Njemackoj.
U Minhenu Bosnjo komsincu Kineskinju poprsk'o dezinfekcijskim sredstvom te panicno bjezao, vristao i vikao KORONA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne znaš ko je veći lopov i petljanac .. šatro im bitan narod, država a ispalili bi se prvi da imaju gdje, jedino Afrika al im klima ne odgovara .. najgori mogući političari u evropi su ovi naši , najgori ..
Sve vam ebem bolesno za vas je korona virus ko vitamin c. Gledaj ti zastava na stolu....pa kreteni zar i sad morate teritorijalno naglasavati "oklen" ste....stoku bolesna. A i tebi Novalicu pocurlikam se u facu zasto nisi onda stavio i federalnu zastavu na sto ako se govna hoce tako igrati ovako ispade ti lafo ispred BiH a taj gurbet ispred necega sto po zastavama na stolu ispada isto.
E bože dragi, pa stvarno ste nesposobni malo je reći, a zašto samo prisutni iz Republike Srpske , gdje su službe iz Federacije, ili ne rade iza 18:00 sati u pm..
Tacka 4.Jedva čekaju da neki kredit podignu,za to su jedino sposobni.
zaboli me cuna.
Premijer gay
Ima Hrane dovoljno kad su naša brašna, Majić, Ivo i Bele, Nezić, klas...
Pa faktički sve iz RS-a ljudi prisustvovali sastanku?
pa do kad da cekamo?
zakljucili su sta su problemi a dogovorit ce se naredni saziv ministara
Presipanje iz supljeg u prazno nista konkretno, nismo nista od vas korisno ni ocekivali
Oni se sastaju bez veze
Hoćemo i mi u Federaciji da radimo do 6! Poakži Tegeltija svoja muda nad Sarajevom. Sjaši kurta uzjaši murta, nek ja prodajem brašno narodu da bih Bakir zaradio a to moželi nas uhvatiti korona virus jebemu se!
evo zvrka me stoji da cekam😄