Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da samo kod nas i u Americi moze svaka budala doci na vlast.
kojim ti tocno jezikom govoris ? jel to nekakva blaza verzija srpsko-muslimanskog ...
Jel' to neka najnovija verzija posranskog?
Otkad se u Bosni kaze predsjedatelj?!?
Pročitao sam. To je jedini govor koji Bosna i Hercegovina može da iznese pred binu generalne skupštine i ok je. Isticanje opredjeljenosti borbi protiv terorizma je nešto nad čim hoću da puknem od bjesa, ali ko god misli dobro za državu bi morao istaći istu stvar. Heh… za različtiost kultura treba više pričati u samoj zemlji nego izvan nje. Meni smeta unutrašnja situacija. Pohvale za audio zapis. Keep it up.
civilizacijska poruka, razlicitost kultura...da ne vjerujes kako se ovi sada bacaju sa izrazima kao da su oni gradili, a ne srušili stari most. Ne vjeruj Danajcima ni kada darove nose !!!