Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiše ga njegovi. Čampara i zakoni...
obili mi skladiste, ukrali masine i dodatnu opremu, ja muriji dao imena ko je ucestvovao i gdje se nalazi koja masina (dao im imena i tacne adrese)! samo mi rekli da su ih, nakon dva mjeseca, priveli i da su ovi rekli da nisu oni ukrali!! murija kaze ne mozemo nista! komsiji sudiji GRESKOM obili auto. kroz 20 minuta mu NA VRATA donijeli ukradene stvari. on je samo obavio kratak telefonski poziv. MURIJA I PRAVOSUĐE=MAFIJA!!
Ovo je fora da bi SDA namamila SBB u vlast.
U 2018. provedena konkursna procedura za internog revizora u FUP-u. Zasto do danas nije imenovan revizor i zasto se ne rade interne revizije u FMUP-u kao sto Zakon predvidja?
Xenon si nas Zaime....ZAAAAIMEEE
Pardon,ponovo. Yebo si nas Zaime...ZAAAIMEEEE
ee kakva sigurnost, gledaj mu glave na ovom vezanom članku, lik ima neku gadnu bolest hahaha
Da ga je*em ko je skont'o o čemu se ovdje radi!
@Android Knego murija u federaciji je za k*rac! nista ne rade, osim ako kriminalci ne ostete foteljase ili bandu iz pravosuđa. za nas obicne ih zaboli k*rac
I sta sad to znači?Smjenit cete 1 lika postavit na njegovu funkciju nekog drugog koji isto nece radit kao sto nije ni ovaj jer nema blage veze šta mu je posao i opet za 3-4 godine sve isto ili jos gore....