Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvedeš dijete da primi vakcinu protiv ospica i ono dobije ospice.... Debelo treba razmisliti prilikom vakcinacije dijece jer sada se svašta meće u vakcine....a nisu rjetki slučajevi sa nus posljedicama.... Istina je negdje između...kao i uvijek
prije bih reko da je ovo od nevakcinisanja
Ovo je zavjera protiv seksualnog života Bošnjaka koji bi bi j..li Srpkinje.
O sta se sve nece obrusiti na Dodikland. Ma nema, gdje siromastvo i glad vlada pojavljuju se razne bolesti. Jadni ljudi Dodiklanda.
Nek se sad klanjaju Oprah i Jenny McCarthy i doktoru koji je rekao da vakcine izazivaju autizam, a zna se da jebio placen da to prica. Fuj, treba i kod nas zakon kao u hrvatskoj, vakcina je obavezna za sve (koji mogu da se vakcinisu), jer je bitnije zdravlje svih neko izbor nekoliko nadri nacitanih/pametnih ocajnih kucanica! FUJ FUJ FUJ!
http://www.antivaccinebodycount.com/Anti-Vaccine_Body_Count/Home.html kad sam vidio tvoj link, vec sam krenuo smisljati odgovor :D dobar fazon
slazem se sbiljeska. mislim da u cijelom ex yu i regionu rs imaju najlosiju higijenu, tu su negdje za zapadnom hercegovinom. Jednom sam otiso kod skolskog druga a njegov otac rajko nije imao toalet papira pa samo dize gace posle velike nuzde. reko hoces vode posto je wc bio vanjski a on veli, sto cu je prat kad ce opet srat. hercegovni koriste travu i list sa drveta.