Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota, 2018g,a kada je rat zavrsio. Bijeda teska. Ono izgradimo uradimo uz glavni put, da se nevidi koliko smo truli i jadni.
Odma nam je ljepse👍🇧🇦 Super
Ne razumijem odakle im pravo da koriste tudji novac za obnovu privatnih objekata. Ovdje svi koji zive valjda trebaju i da plate obnovu a ne iz budzeta privatni objekti da se obnavljaju.
i ja sam svoju kucu stavio fasadu. Kako to klix nije objavio kad vec objavljuje takve stvari
Prosli put dio fasada poceo je sa obnovom na proljece pred lokalne izbore. Evo sad novi dio na proljece pred opce izbore. Bas slucajnost
SEMIR EFENDIĆ!