Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šćepi poslati račun za popravku mosta.
Lijepo Bogami,konacno se neko sjetio da i ovaj most obnovi.Ranije to nije mogao biti slucaj jer su oni koji su drzali ovu Opcinu Centars samo krali na ovakvim projektima.
Ocigledno ne zivis u opcini centar pa mozes bubati ko maksim po divziji
Pa bog te mazo , vani naprave mostinu od 200-300 metara za 5 mjeseci a mi se falimo što smo popravili je.beni mostić.
PA vani nemaju SDA,i stranke nastale iz SDa da 20 godina pljackaju zemlju,"vani" su ljudi samosvjesniji i odgovorniji,kako prema sebi tako i prema drugima,pa sebi nebi dozvolili da ih vodi jedna SDA. Da nisu napravili ovaj mostic,ti bi im zamjerao da nista nisu uradili,bar ne otvaraju trzne centre od novca koji su ukrali od gradjana.
ne samo sda. ima tu I fahro I zlogumdzija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)