Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se pitam ko ce se igrati kad vam onladina ode. Hoce li nene i dede sa stapovima?
Kada bi se redovno odrzavalo, ne bi se moralo ici u obnavljanje. Kod nas se izgradi, zaboravi na redovno odrzavanje, zapusti se godinama i onda se sjete da bi to trebalo obnoviti. Svaka obnova je podsjetnik da se nije redovno drzavalo, tj gospodarilo.
Nista gore za djecu od tobogana i onih drugih “modernih” lomivratova. Daj djeci manje koševe, daj im manje golive i daj im loptu. Umjesto onih opasnih stvari za zivot, postavi stolove za tenis. Samo konkretna igra i sport za njijov uzrast. Manite se preseravanja radi kojih strepim cijelo vrijeme...odakle ce mi dijete pasti.
Trgovi u opštini N Grad su pretvorene u parkinge i saobraćajnice. Šta rade nadležni u opštini??? Trg Solidarnosti Trg Nezavisnosti Trg Međunarodnog prijateljstva itd...
Bravo za vladu KS
Haj Amin Boze nek nam bar djeca imaju lijepo djetinjstvo.
Bravo Efendicu. Aferim nacelnice. Nije se rodio da je vise valjo narodu opstine Novi Grad. Samo dusmani i mrzitelji ove drzave mogu pricati protiv ovog velikog covjeka. Znaju stanovnici te opstine kako je izgledala dok je bio nacelnik iz sdp onaj reketas Hadzic Damir a kako izgleda sad.
@Albagdadi Trg Solidarnosti je izgledao ljepše u ratu nego danas. Toliko o načelniku
Opstina pocela da zivi. Fakat se osjeca puls zivota u odnosu na mrtvilo sa prijasnjim nacelnicima.
A u Opstini stari grad? Ima li neki podatak?