Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek su oni stavili pvc stolariju na SVOJE, a sto im zgrada izgleda ko jebaliste osova to nije bitno. Najgore je sa takvim ljudima dijelit haustor!
eh ima rupa k'o švicarski sir...jadni mi
Zasto bi stanari placali za obnovu stete na fasadama koju nisu izazvali. Zasto grad i drzava nisu u 25 godina ucinili nista da traze reparacije i ratnu odstetu od onih koji su razarali. Sta vele, samo nek ne puca.
I gdje su otisle silne donacije nakon rata za obnovu?
premijer u pokusaju!
A kada skontas ovolika fasada 200 000KM i od kolege mu SDA Hubijara jedan kiosk 250 000KM , a policija palamudi politiku , tuzilastvo nista
Cijim parama? Ti stanovi i zgrade su vlasnistvo stanara koji zive tamo, cime su zasluzili da im se uvecava vrijednost imovine zajednickim.parama? Zasto nema projekata finansiranja utopljavanja objekata individualnog stanovanja? zasto su samo građani koji zive u zgradama kolektivnog stanovanja povlasteni? Znaci diskriminacija i favoriziranje samo jednog dijela stanovnistva.
@4fun zato sto nas trujete cumorom i zato sto nemate ni gradjevinske ni upotrebne dozvole
Jebi mi sve ako ovu zgradu nisu trebali rušit, ruglo što ruglo, starija od Nojeve barke.
Sad će se seljačine okuražit izdavat duplo, čovječe "termo fasada" a u raspadu sve..