Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji Bošnjaci Srebrenice, Ostajte mi zdravi, sretni, veseli i ponosni Bošnjaci unatoč ahmacima i bilmezima. Ne dozvolite da neprijatelj više neće naići na neosvještenog Bošnjaka, koji ne zna za činjenicu da je nad njim izvršen genocid.
elkakir ti je javno pljunuo na GENOCID NAD VLASTITIM NARODOM prodatom revizijom tužbe. KOJI GENOCID NIJE PRIZNAT U DRŽAVI U KOJOJ JE POČINJEN! neću više da raspravljam koliko god su GENOCIDAŠI KRIVI ZA POKOLJ U RATU sdooooo MARVA SAMPROZVANI ZAŠTITNICI SU KRIVI ZA TA ISTA STRADANJA U MIRU!
samo nas zatrpavate srebrenicom. ime planinara sto je nastradao na visocici? napisite to.
A daj! Sanja Vulic je na novembarskim izborima imala 25 hiljada glasova. Sad ima 4 hiljade. I to je OK? Nece se nista po tom pitanju uraditi!!! Osoba koja je spremna na takve beskrupulozne cinove kap sto je kradja glasova bila bi sankcionisana u svakoj normalnoj drzavi!
Ubise se ljudi od smijeha jer su izlevatili bosnjake ko zadnje budale.. hehhe
Kakvim oni likovima daju prostora u clancima, Nekakv MUDzelet, zamislite poginuo? Svasta,, p tome se vidi jad jedne mikro drzave, mahala... Dajte pekaru prostora, majku vam neobrazovanu.
SDA ima vijećnike u Doboju i Modriči
ZAPAMTIMO OVO SDP-U
NE VRAĆAM SE U KONJIC EVO ME NA VAKCINALNOM PULTU ULAZE IZLATE KARIDNDZAJU ME U SVE RUPICE MAMA MORACU KOD SALKE VULKANIZERA DA ME SANIRA POSLJE OVOG PA REZERVISI TERMIN, ZNAJU ME KUCI KO ZLU PARU ODOH POVUC TRI ČIZE DANDE IZ FRIZIDERA AHH PRČČČ AHH PRČČČČ
Daj boze da taj snsd bude na vlasti jos bar 10 godina. Ti klošari ima da ih dovedu na prosijacki stap. Dobar dio posla su vec odradili
rijesenje je da bosnjaci napuste teritoriju rs nema smisla to je druga drzava drugi zakoni