Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god pise o oprognozi neki manijak stavlja slike od treba,vrlo neprofedionalno
Pa ja neki dan pisem zasto nema slike od nekog dede,bake itd. Ali stavljaju jer smo mi manjaci i uglavnom otvorimo zbog tih slika
Prošli put su čak narandžasto upozorenje dali za obilnu kišu,kao opasno vrijme...jedva da je malo porosila kiša, neki ljetni pljusak,tako da slabije prognoziraju nego ja na kladari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi starke sto se sredila ko spajz za Bajram.
Savršena gospođa.
PRAVI MILF hahahaha
Ja kolike su joj trepavice, bodu u oko, ne mogu nikako spustiti pogled na noge.
Lijepe zene...posebno ova iza mmmmmm prelijepa
Dobre ko rucak sve i jedna..
Dobra mama
A vidi one bedevije iza, ko biva u Alti u šopingu bila
Osobe sa slike nisu dale pristanak za objavu iste te lagano mogu tuziti portal zbog objave i vrijedjanja...zakon o zastiti licnih podataka ....
Molim kontakt od ovih milfara. Imam poslovni prijedlog.
Uhhh prognoze…bice visok pritisak!
kakve dvije sedmice? nemogu da daju prognozu ni za dva dana
Znači opet će da ždije.
- U narednom periodu tridesetica se nećemo riješiti na jedno duže vrijeme. Ponovno ćemo se žaliti na izražene vrućine i temperaturu između 34 i 41°C. Prije 03.08. padavina se ne vidi, a upitne su i poslije. U planinskim predjelima mogući su samo rijetki pljuskovi, ali će biti i minimalizirani.Tek treba da modeli prepoznaju pravu snagu Afrike, a nebo je puno pijeska, prognozirao je meteorolog Nove BH Nedim Sladić.
clickbait
biraj, fensi-šmensi, casual, milf...
na jednoj slici enciklopedijski primjer teen mace i milf dame :D
Hahahahhah kralju
Gledaj riba ... ja da su moje ovo iz kuce ne bih pustao ... samo ziogu... priprosto su obucene