Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bude li rebalansa u ove svrhe, propadaa ova vlada ko nanin krevet. Cuj po novom njima do 25 milja a ovim milja. Hebem te tugo i drzavo.
OVO JE OSRON NAJVECI DO SAD..DIGNES KREDIT HIPOTEKARNI I ZA OPREMANJE TI TREBA NOVAC OVI DAJU 1000 2000 KM..JEL MOGUCE...PA GLUPANI JEDNI JEL VAS STID?? TOLIKE MILIJARDE I VI ODVOHITE ZA POMOC MILION Q VAMO DAJETE ZA 4 OSOBE 100.000 ZA INVESTITORE DA ZARADE...FUJJJJ... LIJEPA SDA..BAR I KRADU I DAJU..VI SAMO OTIMATE
1170KM svakome ……. Tuga, jad, čemer, ali hajde….
Od 860 12 Srba i Hrvata I 3-4 arapska prezimena. 98 posto Bošnjaci. To je ta multietničnost.
Vlado, ako ovako ostane, Allahimanet
Preimenovati iz subvencija za poticaj ostanka mladih u podrška odlasku mladih... KRETENI
1.000.000 na 864=1.157,41KM Jos im treba 5 godina dostavljati u januaru ZK izvadak. Onaj kome za izlaske s posla nisu odbijane dnevnice ima troska cca 150KM a kome su odbijane cca 500KM troska. Pomoc je presmesna, prvima cca 1000KM a drugima cca 650KM. Ovo je sramotno# Ovo nije pomoc mladima vec podstrek za ispaljivanje Pod hitno treba rebalansirati budzet KSA za ove namjene na bar 8.000.000KM.
Subvenciju hiljadu KM od Expertne vlade trojke---kvadrat stana 2 hiljade maraka Ostajte ovdje mladi, pomoci ce vam vlada sa pola kvadrata stana ;)
U ZDK je ovo bilo i dobijalo se samo preko stele. Nije se bez stele moglo znatibni kad je da se covjek prijavi. U svakoj ustanovi se prave budale, na zvanicnim stranicama nista i onda samo osvane spiaak ko je dobio. Mahom SDA kadar. Ne vjerujem da je i u Sarajevu ista drugacije.
Dok je SDA bila na vlasti dobivali su mladi 10 hiljada... od trojke hiljadu maraka sadake
Ukoliko se pod hitno ne uradi rebalans Budzeta KSA za bar 5 miliona KM za pomoc mladima ovo ce biti blam stoljeca.
Pa je li realno da je 864 osobe kupilo stan u Kantonu Sarajevo od 03.juna 2020.g do 19.11. 2021.g????
BRUKA, SRAMOTA, JAD I ČEMER. A mi sutra na posao zaraditi za ratu kredita, platiti porez na tu platu naravno da njima ne zafali. Pa sjetite se opet kad podjeliti kakve sadake. VALJDA VAM DO SLIJEDECIH IZBORA OSTANE KOJI PENZIONER U BiH DA GLASA ZA VAS. Ukoliko ovi sa spiska budu pametni i za ovu milju kupe karte u jednom pravcu i pravac Minken.
“Ganjanje” papira i troskovi cca 100 km, tri dana neplacena na poslu za “ganjanje” istih, jer za dan se ne moze, stan placen preko 100 000, ulozeno u renoviranje preko 20 000, kredit cemo isplatiti taman pred penziju a od vracenih kamata mogao bi se jos jedan stan kupiti, sve to i puno vise drzava nagradi sa 1000 km podsticaja. Nisam sigurna da li mogu djetetu osigurati pelene za 12 mjeseci od istog. Srami se drzavo!!! Svi na proteste!!!!
Svi na proteste... ahahahaha. Slatko me nasmija
25000 ortacima, stoka 1000 i mirno sarajevo
Jednima po 25 hiljada, drugima po 1 hiljadu, trecima nista? Svaka cast.
5 miliona za EXPO, ne znamo ni sta predstavljamo ni ko nas predstavlja, hoćemo helikopter od 20 miliona, nastimamo gradjevinskim firmama da prodaju nove stanove Boga pitaj kakve kvalitete, a obicnoj raji koja se jedva skuckala i za polovan stan, damo po hiljadu maraka?
864 kandidata Budzet 1.000.000KM 1.157KM svako Bolje da su nazvali sadaka nego subvencioniranje..
IZACI NA PROTESTE I POD HITNO TRAZITI OTKAZ ENVERA HADZIAHMETOVICA...BRUKA ZIVA... KAO NAJAVILI 10.000 NIAU U STANJU NI POLA CCC
KAKAV LOPOVLUK 400 LJUDI KUPI STAN PRIJE KORONE A U KORONI GDJE NEMA NI JEDNE NOVOGRADNJE KAO 900 KANDIDATA.. I 25.000KM DAJU DA MOGU INVESTITORI ZARADITI 2400KM KVADRAT PRODAJNI A NJIH DODJE 1200-1500 KM U IZRADI I TO SAD SA SKUPLJIM MATERIJALOM. OVO JE DNO DNA NOTAR ME JE DOSAO 1500 KM I CIMENSAD DA OPREMIM STAN A HIPOTEKARNI KREDIT NE DAJU KES ZA OPREMANJE?????