Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cenigića zovu alijina desna ruka al oni koji su bolje upuceni kazu da je alija bio njegova desna ruka. njih dvojica su upravljali i prebacivali arapski novac namjenjen za odbranu BiH, te je taj novac zavrsavao na racunima izetbegovica, cengica, ganica, silajdzica....i mnogih drugih balija koji su se obogatili u ratu. citam da je cengic finansirao napade u americi....a kod nas nagrađen i postavljen na celo islamske zajednice. nakarada je ovo od drzave
Hasan Cengic kriminalac,lopov,terorista i milijarder od ratnih para za odbranu. Dakle, krao je i pljackao za vrijeme najvecih stradanja Bosnjaka i Bosne. Iz rata je izasao kao milijarder dok su borci izasli kokuzi,izranjavani,traumatizirani. Nije on bez razloga na crnoj listi USA!. Bosnjacka elita na celu sa bivsim Reisom ,koji je veci kriminalac,poltron,lazov i manipulator od samog Hasana, ga je nagradila da bude u upravnom odboru IZ BiH. IZ se bori protiv terorizma a ima teroristu u UO!.
Jeste li na listi vidjeli židovske organizacije ? Amerikanci na Crnu listu upisali 'Judean Congres', Jewish Identity Centre', 'Judean Voice', 'The Way of Thorah' :) Vehabije u komi !
Nije nekoliko osoba iz BiH nego 1900 osoba ta budemo tačniji :D
Sve UGLEDNE dame i gospoda, mame im se nayebem ... ! ! !
aaaa imena... sve neki fin svet...
na američkoj crnoj listi SDS, stranka koja participira u vlasti na državnom nivou.
da im nije politickog imuniteta bilo bi ih vise od pola iz vlasti na spisku...
vecina srbi :)
Gdje nađoše poštenog Čengu?
čuj mlinar Čengić na spisku, sad će nam brašno poskupiti..
I da gdje je Milo Đukanović? A da on vam treba sad zbog NATO pakta pa je "OK"
ma nijeeee.. njega sigurno nema jer je postenjacina nako od sebe
Pa ova lista kao da je iz 96' godine??? Koliko se još kriminalaca od tad nakotilo, treba se to ažurirati malo.
Sve ''intelektulac do intelektualca'' , mozak ''nacije'', pa ti brate razmisli sa kim posla imaš! Dok je ova gamad popisivana neko je dibijao nagrade za mislioca godine...
Ovaj Hasan kvari prosjek...