Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svaka cast
Kakvo polivanje farbom, samo macola
al isporuči ih trojka u lukavicu, tačnije aljoša i katica vrhovni mup-a fbih i ks
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dajte racun da im platim kaznu
Legenda si brate ko god da si od mene cvaju imas i kafu znaci odma sad
Aferim. Kapa do poda!
Bravo momci.
Odličan gest!Samo je trebao masku staviti !!
Svaka cast momcima, aferim
e svaka vam čast kraljevi
Udri šinko dok im ne vidiš beonjače!
Bravo momci,svaka čast..
Ko god da je , RUKE TI SE POZLATILE!
ma ne treba ovo uopste raditi, oni su ovo i htjeli da izazovu..veca bi njima muka bila da je neko prisao i zasititio je jos od vremenskih nepogoda. ovako oni hrane svoju napacenu dusu kad vide da se oko ovoga neko muci. da nema nikakve reakcije oni bi se pojeli. treba ih pusiti i da bistu naprave, samo nek trose svoj budzetski novac na gluposti..
Upravo tako. Treba ovakve gluposti ignorirati. I kera ako pustis da laje ce prestati u nekom momentu.
Ovdje se postavlja jedno vrlo zanimljivo pitanje, da li je narod generalno spreman na lavinu belaja koja se moze desiti nakon ovog i potencijalne kulminacije svih belaja u vidu rata. Ja se slazem da se trebaju skinuti ovakva obiljezja, al mislim da momentalno imamo vecih prioriteta kao sto su npr. ekonomija, pravosudje itd. I tek nakon toga se mozemo osvrnuti na ove probleme. Cak sta vise, mislim da bi se ovi problemi sami rijesili kad bi narod imao bolji kvalitet zivota u ovoj drzavi.
Ekonomija zahtijeva stabilno društvo bed konflikta i nasilja. Nemozes razvijati ekonomiju dok nemaš pravila i drakonske mjere protiv onih koji izazivaju nasilje i diskriminiraju i povode na nasilje
Vraća se partizanski pozdrav "smrt fašizmu sloboda narodu". Zaboravljaju srbski fašisti koliki je inat i prkos u bosancima i da ga nikada pobijediti ne mogu.
kakvi debili majko mila,sta se postiglo sa ovim,sutra nova ploča dođe,i sta onda ? Alija je potpisao i aminovao RS ,sta se sad bunimo,ljudi nas jebu po zakonu cijelo vrijeme,a ni samo "kmečimo",farbamo i lupamo ploče,okrenimo se nasoj avliji i nasim robovlasnicima,hajmo na Poljine lupati ?
Pored ove ploče i njima ploču staviti :)
Sudstvo i tužilastvo su najveća rak rana ovog društva, oni su najveći krivci sto se ruši država, treba početi njih hapsiti i postaviti prave ljude i sve bi bilo ok, ako te ne moze onda uzeti stvari u svoje ruke