Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadrealisti bi im pozavidjeli na ovom snimku.
Kako peru Softica, najveceg kriminalca u toj zgradi... I ptice na grani znaju da Softic za 10 milja po glavi zatvorenicima robijanje pretvara u godisnji odmor, da ih pusta kad god pozele, da im omogucava mobitele i sl... U zatvoru je inace instaliran sistem za ometanje GSM signala koji je iskljucen po nalogu Softica da bi on mogao da ubija pare na obezbjedjivanju mobitela zatvorenicima. AMER SOFTIC JE NAJVECI KRIMINALAC U KPZu.
Sta ima danas u Kiseljaku nista SDA nepise, Jesu li se pomirili Sibica i Hodza ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba zabranit zatvorenicima da unose oružje u zatvor
hahahahagaha prva pametna
https://www.facebook.com/evelin.subasic.5/posts/1917012521872581 SMJENA SOFTICU!!!
Zar ne treba ovaj biti ugladjen, cuvar, izgleda ko zatvorenici
Izadje ko iz pekare!
pa ovo je neverovatno ljudi moji!!! onog simića sa repom prvo ošišati, pa ga nogirati... to je sve što se sada može učiniti... ovo nejma ni u zanzibaru! uzroke trena tražiti u 500-godišnjoj koruptivnoj okupaciji bej&ha od strane turske, i onda uz pomoć američke ambasade i usaid-a nekako naći lijekove za ovo društveno ludilo
djaba ovakvih 100 strazara u zatvoru. 100x0 = 0!
Samo zamjeniti čuvare zatvorenicima, qurac će pobjeći !!!
Damo zamjeniti čuvare zatvorenicima, qurac će pobjeći !!!
https://www.facebook.com/evelin.subasic.5/posts/1917012521872581
ovo bi i Emir Hadžihafezbegović bolje odglumio,čini mi se.
Sad bi fino federalna trebala opet neki snimak...da se vidi ko je od ovih cupavaca khm. KP cuvara smjenjen...ko je jos na duznosti...ko se jos pozdravlja s bracom kao sa A.S....jel jos jedu zajedno, igraju jamba itd..itd.
Aaaa, ovaj, onaj....;)
Hahahha KPZ BANJA! Dobro sam rekao jednom, Americki i nas šljam je identican, samo razlika, kod njih nema komunikacije sa šljamom, a kod nas piju kafu sa cuvarima. E majko mila, zatvor je BANJA!!!!!!
Za plakati kako jednostavno odrađeno. Treba snimiti emisiju o Bosni, da se narod nasmije svim glupostima ovdje...
ove drotove glupe u zatvoru ciglom zazidati
U bunar.