Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuica je iz Dubrovnika, desničarka i izrazito antibosanski raspoložena. Obitelj joj je pirijklom iz mjesta Šuica u zapadnoj hercegovini.
Hrvatska predsjedava EU od 1.1.2020
@merhametli: LAZ!!!! Ti si dao toliko netocan i zlonamjeran komentar da ce te buducnost i djelovanje Suice potpuno demantitrati. Ona je fetiva Dubrovkinja, a zna se da se Bosanci, Hercegovci i Dubrovcani oduvijek volje i ljube… cak je i Kulin to bolje znao od tebe! Uz ovu zenu moze mozda "strahovati" samo SCG jer ce ona inzistirati da se ubrza BH put u EU kako bi skupa usle sve zemlje, a ne da SCG udje prije BiH. I, naravno, inzistirat ce na novom izbornom zakonu, a I treba. Vrijeme je...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za bilo kakav napredak BiH prema EU Šuica treba zahtijevati promjenu diskriminstorskog izbornog zakona BiH
Frankly my dear, I don't give a damn.
bosman@ Samo se sjeti hotela Holiday inn i pricaj o naciji
Jebaće nam znanje
2020 godina ide zid visine 40 metara na Ivan planini !!!
Bosna je NATO teritorij još od 1992. godine, ništa tu ne može promijeniti neka primitivna HDZ organizacija.
Ne vidim problem. I Josip Ban Jelacic je porijeklom bosanac, a na sablji mu pise "Oslonio sam se na Allaha" iako je katolik. Procitajte i sami http://museum.hismus.hr/p0188002.htm HR i BiH su uvijek bile na istoj strani povijesti sve drugo je dnevna politika.
Cg će u EU a Bosna neće. Vi ćete ostat Bakirova i Erdoganova igračka. Koja neće ući u NATO i u sukobu kršćanske Europe i islama bit potpuno nezaštićeni. Koštat će vas Komšić jako puno.
BiH neće nikad u EU. Zapadna Europa ne želi još muslimana. Zato pada u vodu taktika Alijinih Srba protiv Dodika. Dodik im je dobro odgovorija da tko je za EU taj je protiv majčice Rusije. A u EU nećete svakako.
Ne mogu vjerovati kakve komentare ovdje pisu neki idoti, a jos je ludje da dobijajju more lajkova. Premda sam svjestan da virtualni svijet nije odraz stvarnih odnosa, reci cu samo jedno jer poznajem gospodju Suica jako dobro: DA, inzistirat ce na promjeni izbornog zakona, toga je valjda svatko svjestan jer to je imperativ, ali upravo zahvaljujuci njoj, mozemo ocekivati ubrzani put BiH u EU i ulazak u EU skupa s SCG... Ona je definitivno prijatelj I zena od rijeci, ali i bez dlake na jeziku!
@0 Roki ja je ne poznajem ali znam da od tih ulazaka nema nista...
Sad će u deseti mjesec još jedni pokrajinski izbori u istočnoj Njemačkoj. Pokrajina Thuringija na čijem čelu je ljevičarski premijer. To skidamo jer AfD dobija tamo oko 20% glasova. Vjetar piri antiislam se širi. Nema ništa od EU. Austrija ima 8% muslimana i ne želi da in Bosna priseli u Beć.
ne može nama niko pomoci oko clanstva u EU, OSIM NAS SAMIH, A NA VLASTI JE banda kojoj ulazak u EU nije u interesu osim deklarativno, i kad im neko zavrne ruke.....
Šta ćeš ti od Bube iz Lud, zbunjen očekivati da predloži? Jedva se i sama provukla kroz iglene uši....
treba dzihadlije konacno ograditi sa svim migrantima. finalna solucija za islamiste u europi hahahaha
dovoljno je da hdz hr nije ni prstom mrdno kad je covic hladno otiso da slavi 9 januar...uzp fasisti
Nemaju trećinu iz reda srpskog naroda xd