Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TU IMATE ODGOVOR KO SU SERBI GENOCDASI...!!! A Kresic je slao UN-a LAZNE IZJAVE O TERORISTICKIM ORGANIZACIJAMA , time svim LAZIMA i ZAVJERAMA ptotiv Bosnjaka...!!! A taj Kresic htio je mjesto Ahmetovica...!!!
Sjetite se kako je Ljujic sa Kresicem u rane sate isao happsiti Ministra Sigurnosti BIH-e Ahmetovica i to sa novinarima...prije dvije godine...?!!! Lazznim poddvalama...Vidite li da oni propremaju scenarija unaprijed...!!!
\"Predsjedavajući Nezavisnog odbora Žiko Krunić\" HOCE li ponovo izabrati predstavnika serbskog genocdinog naroda da udara po Bosnjacima...?!!!
Aktuelni Direktor SIPA je predstavnik serbskog genocidnog naraoda... Mirko Ljujic...mnogo je podvala i zavjera on pocinio protiv Bosnjaka...!!! A znao je i podrzavao je srpske ratne zlocince kojih ima na stotine u SIPA...!!!
SAMO TREBA SKLONITI DODIKOVOG MIŠA LUJIĆA PA DA BOSNA I HERCEGOVINA IMA AGENCIJU KAKVU ZASLUŽUJE LUJIĆ JE VELIKO ZLO I ZA AGENCIJU I ZA BIH
Vrijeme je za nastavak \"znaci\" \"ja\" imenovaja.
a specijalci, imat će povišicu aBd ;)
ne znam zasto se kaze \"objavljen konkurs\" zar ne bi bilo pravilnije \"nastiman konkurs\" ?
sad će se do dick prijavit na konkurs