Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polaznicima će biti osigurana obuka u jačanju ličnih poduzetničkih vještina, podrška u izradi biznis plana i registraciji i pokretanju biznisa. Za najbolje ocijenjene biznis planove osigurana je finansijska i dugoročna mentorska podrška kroz Mrežu podrške poduzetništvu. Ovu priliku ne treba propustiti, zato mladi koji imaju ideje nek se prijave.
@origanoo Mlade osobe do 30 godina i trebaju da se okoriste ovakvom ponudom.Treba svih 25 korisnika da povuku sredstva i upute kako da pokrenu biznise i kako da u tome uspiju.Ja im to od srca zelim da sve skupa uspije.
@origanoo Zivimo u vremenu kada drugi zele i traze da postanemo ovisni o njima,krajnje je vrijeme da postanemo sami sebi sefovi i direktori.Onaj ko zeli raditi,uradice apsolutno sve sto je u njegovoj moci da pokrene svoj biznis i svim svojim silama i naporima istraje u cinjenici da ga odrzi do kraja i uspije u njemu.
Program je otvoren za poslovne poduhvate koji kao rezultat podrazumijevaju formalno osnivanje privrednog subjekta, e to se trazi da nesto ako vec poduzmemo to bude na duge staze.
@lalicalala Mlade osobe do 30 godina i trebaju da se okoriste ovakvom ponudom.Treba svih 25 korisnika da povuku sredstva i upute kako da pokrenu biznise i kako da u tome uspiju.Ja im to od srca zelim da sve skupa uspije.
@lalicalala Zivimo u vremenu kada drugi zele i traze da postanemo ovisni o njima,krajnje je vrijeme da postanemo sami sebi sefovi i direktori.Onaj ko zeli raditi,uradice apsolutno sve sto je u njegovoj moci da pokrene svoj biznis i svim svojim silama i naporima istraje u cinjenici da ga odrzi do kraja i uspije u njemu.
Nadam se da ce mladi poduzetnici iskazati svoj interes za ovaj program,unaprijediti svoja znanja i vjestine,jer ovo je odlicna prilika koju ne treba propustiti.
Adekvatna obuka i savjetovanje su znacajan podsticaj poduzetnistvu,a kroz finansiranje ce se razviti i poduzetnicka infrastruktura,povecati zaposlenost.Super projekat!
Za mlade koji imaju sklonosti prema poduzetnistvu ovo je odlicna sansa da steknu dodatno znanje u izradi biznis planova,a i finansijsku podrsku.
Znacajan projekat,posebno mi je drago da se odnosi na mlade osobe i pruza im mogucnost da razviju svoje ideje u uspjesne biznise.
Bas fino da mladi imaju priliku ucestvovati u ovom programu kroz koji ce steci potrebne poduzetnicke vjestine i dobiti podrsku u pokretanju vlastitog biznisa.
Podrska u poduzetnickom smislu je prijeko potrebna i neophodna u pokretanju i odrzavanju vlastitog biznisa.Ako sami ne znamo i ne mozemo evo neko ce nam i pomoci.Bravo
Kada smo sami svoji poslodavci sami i odredujemo svoja pravila.Omladina nam ima ideje,kvalitetne,tako da vjerujem da ce naci mogucnost da i obezbijede svoju buducnost
Nadam se da ce omladina naci put i nacin da sva ova sredstva povuce i maksimalno ih korisno iskoristi
Za ovakve projekte trebamo kao drustvo biti zahvalni i znati ovu priliku iskoristiti
Rijetkost je danas vidjeti da se ovakvi programi nude i raspisuju pozivi za njih.Nekako su nam mnogi okrenuli leda sto nije dobro niti zahvalno.Opcina Centar se trudi maksimalno da cjelokupnom svom stanovnistvu obezbijedi u stvori bolje uslove i uvjete za zivot i uzivanje u zivotu.I uspijeva im to
Sretno svima a Opcini Centar sve pohvale da i na ovaj segment misle i u njega ulazu
Vjerujem u omladinu i njihovu zelju da sami uspiju pokrenuti neke stvari sa mrtve tacke.Sretno svima
Treba maksimalno iskoristiti sve sto se nudi i uzeti sve sto se daje.Vlastiti biznis je trenutno jedno od naboljih rjesenja za opstanak i porodice i buducnost zivota
Zivimo u vremenu kada drugi zele i traze da postanemo ovisni o njima,krajnje je vrijeme da postanemo sami sebi sefovi i direktori.Onaj ko zeli raditi,uradice apsolutno sve sto je u njegovoj moci da pokrene svoj biznis i svim svojim silama i naporima istraje u cinjenici da ga odrzi do kraja i uspije u njemu.
Mlade osobe do 30 godina i trebaju da se okoriste ovakvom ponudom.Treba svih 25 korisnika da povuku sredstva i upute kako da pokrenu biznise i kako da u tome uspiju.Ja ih to od srca zelim da sve skupa uspije.