Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji naravno već sad ne radi...
@Vidjolante Nagrn'o narod. A vjerovatno neki shared hosting za 20KM mjesečno. Mnogi sajtovi će ispaštat zbog ovog. :D
@Vidjolante radi ba,.ja provjerio sve i to bas tacan ko suza,..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko može biti siguran da i ovaj registar neće biti podložan malverzacijama i friziranju od strane ljudi sumnjivih moralnih kvaliteta!?? Koliko je poštenih, istinskih gazija koji su obespravljeni od strane onih koji su svoje zasluge u najmanju ruku falsificirali...
Zasto ne mogu na spisku pronaci drzertere Edina Fortu, Predraga Kojovica, Damira Masica, Damira Niksica, Sasu Magazinovica DEZERTERI Evo ja ovim komentarom ne rusim nicija prava, nit koga vrijedjam. Ali svejedno ga je klix obrisao iako je imao 60 lajkova? Zasto? Ko se stiti? Protiv koga se ne smije pricati?
Opaaa eeee tacno su danas da prekucam ove komsije (bosnjake) da vidim ko je koliko dana pucao na mene.Posto su svi sa pricom kako nisu ratovali i bili su kao po Austriji i Njemackoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Resorno Ministarstvo Tuzla boracki registar
Tesorno Ministarstvo
@fbUser1571516123
Zlatic Nasveta
zar nije lakse da ste stavili excel za download
stranica postala nedostupna jer su zaboravili metnuti el baketa
Objavite i registar trezora, da vidimo ko i kolko je tamo bio :)
Sve borci konzervu nareska nisu otvorili.
Hoćemo jedinstveni borački registar KOJI RADI! XD
Podigli website sa lokalnog PC sa dialup konekcijom 😂
crkle mu baterije
Ima li ove četvorice sa fotke na spisku?
.ebes to ... trrba nastaviti zivot ... nije to od krucijalne vaznosti za BIH ... to moze sluziti samo za ostvar.prava po zakonu..
Zakon o privatnosti je za vas ne poznanica izgleda. Dakle svako ali bas svako sad moze da provjerava svog komsiju, pa dali ste svjesni sta to za povratnike znaci?
Kakva ubleha!!!
Stranica koja već ne postoji..