Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju godine rade ko manijaci.
Samo molim Boga da nakon što se oznoje od prevelikog rada ne izadju na propuh i ovu hladnoću pa dobiju upalu pluća gluho bilo ..šta bi mi i kako bi bez njih :-))
valja skontat kako pare od mmf-a zavrnut
hebo vas parlament kad niko nema priliku gledati sjednicu preko TV ili interneta. Valjda da ne vidimo kako vecina vrijeme na sjednici provodi igrajući se sa mobitelima. Nadam se da ovaj zkon o doprinosima nece proci u ovoj formi jer ce rezultirati smanjenjem placa.
Ma ne moj brate niti za sjedati i ovako i onako tebi tece plata redovna! 👌👍
ako je toliko obiman dnevni red ,mislim da ce prekinuti zasjedanje,jel nisu oni sposobni da sjede i o necemu vaznom odlucuju,,,cim je sta za bit gradzana a njih se licno netice,oni to prekidaju po hitnom postupku...