Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljuni ga ambasadore imas imunitet ne mogu ti nista
sta ce ga pljuvat kad su od istog kova ;)
@<!-- onako za raju nek ga jednom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
steta za tebe sto nisi blagajnik. MTJ!
haj da ti cika Bakir podane jenu milijardu u smokiju
Bakir piccolo cazzo😂
Bakir e picollo cazzo😂😂😂
VIDI LOPINAŠA.....I ULIZIVANJA....PA KO KOGA PREVARI
Uvozimo vodu iz Italije, toliko o tome :)
Upravo jedem talijanski dvopek ! Onda malo nagnem slovenčke Jamnice i domače slovančke rezance i hrvatski jogurt ! Aaaah što se živi na visokoj nozi. Uvouimo obične vode nekoliko stotina miliona KM godišnje, pa normalno da fali kad treba pogurat državu SA MILIJARDOM kredita MMFa, tek je prošlo 20 godina, treba naša privreda da osvoji takve hightech proizvode i kmow how ! :))) Što se tiče posla ima Italija, Njemačka itd, pa da ima ŠTA IZVEZEMO JEL !
gledaj mu face pijačarske, i trezorskog blijedila. Ambasadore provjeri đepove prije nego što izađeš
ma uvoze nasi talijansko.smece . a kod nas je sa ovim standardom i to dobro. nek tacno kaze sta je u pitanju
Sam izraz "robna razmjena" ne znaci nista bez preciznih podataka a u ovom tekstu se takvi podaci ne spominju.
Bakir je dobar covjek. Beze serete i pljujete po covjeku nehljebari. Drkate klix po kaficima ispijate kafe i jebete bakira na svakom cosku po komentarima. Tako govorite i za erdoana a covjek vrlo uspjesno vodi svoju drzavu i vidim svi se digli oko turske a svi znamo da za dobrim konjima se prasina dize. Znam da sad ide dosta minusa al zaboli me k... Svidjalo se i meni ili ne to je tako!!
Joj crni bake da te hoce odnijeti kakva poplava da te se rijesimo, ja drugo rijesenje ne vidim da nas ostavis na miru.
Halo ba Bake,što ti moreš lagit!
A KOLIKI JA DEFICIT KRME