Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cija je jeli Muslimanska ili Srbska voda ?? Treba zvati popa daje prekrsti ! kao i vecinu haha .. Jadan narod a vako nam i treba kad smo naj gluplji narod na balkanu dok se mi ***o oko vjere kao da imamo nesto od vjere drugi nas pljackaju i jebu u mozak, postali smo robovi svakome!!... ali nediraj mi Muslimansto i Srbstvo!!!!
@HellHound Kazes prvo? educirajte! xD Kako da ucimo vas srbski jezik u rs kada ste ukinuli nas Bosanski hahaha .. Pusi ga
kad budemo zeljeli drugima isto sto i sebi...tad ce nas mimoici nevolje i tad cemo imati pun sto...
ovo je placenicka kisa narucena od stranaca da narusi idilu u manjem i ljepsem entitetu bogatom kao lihtenstajn !
A joooj vidi rekla,e SDA hahahaha citava naslovna