Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako dobri odvodi u samom centru grada... Pa nije nas kisni monsun pogodio, vec obicni jaci pljusak.. Losa infrastruktura na svim nivoima, bzsc
jaa vam obecavam 100.000 šahtova
@pashapasha Velikim Bakirom se kunemo, da robovi biti necemo hahah. Sad El Bake kulira uz arapske i turske serije, mezi kavijar i slusa Rolling Stones
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvo, u Sarajevu nema vise od 20% predratnih Sarajlija. Vecina su sad doslje koje su do rata vidjele raskrsnicu i semafor samo na tv-u. Drugo, o ovo doba je Sarajevo krcato ljudi koji rade tu a dolaze van grada. Nikom vam ne valja Sarajevo a volite doci studirati, raditi i naravno ostati ovde! Govna nezahvalna, kad vec odlucite doci i ostati, ostavite za sobom seljacke manire i primitivizam vec se naucite normalnom ponasanju.
svaka cast
@James6 Sto su doslje krive za ovo Boga ti? Za sve su vam doslje krive, a vi ste ustvari nesposobni jadovi kojima je jedini uspjeh u zivotu sto su se rodili u Sarajevu. Nizasta drugo niste sposobni. Evo to ovako izgleda kad se generalizuje, naravno da ne mislim ovo samo sam htio pokazati kako je kad se grupno vrijedja odredjena pripadnost.
Da pohvalim policiju. Danas su bili na čak dvije raskrsnice i regulisali saobraćaj.
U Indiji ovako svaki dan niko se ne buni, jednom padne kiša u Sarajevu svako se buni. Ma hajte molim vas.
Želio bih da pohvalim rad policije danas, stavili su dva policajca na raskrsnicu kod SCCa koji su uspjeli da naprave još veći haos. Ustani Alija da ja legnem
Ja mislim da je Konakovic prvi na odcepljanju sahtova😂😂😂😂
Kod nas čim kiša padne ludilo... Sat vremena sam provela u tunelu na ciglanama... Mic po mic
@mimi1 'oćeš ti da se smucaš po tunelima :-)
@Miles Dyson neću vala, s Koševa mi najlakše tim putem,al se zeznuh haha
Prvu sliku staviti na oficijelnu stranicu SDA
Zna li iko od "sarajlija" za pravilo da se ne ulazi u raskrsnicu autom ako vidis da je ne mozes proci. Zato i jesu guzve zbog stoke koja se nabija na ono auto ispred i blokira raskrsnice.
Možete vi sad pričati šta hoćete, kad je udarila, nisu brisači mogli osvojiti koliko je jako padala prvih 10-15min. Još u vrijeme špice kad je svakako skoro svaka raskrsnica zakrčena radili semafori ili ne (hvala komisiji za polaganje vozačkog što svaku stuhu pusti, plaćeno ili ne). Sreća moja ne moram voziti glavnom. O FGR i ViK-u drugom prilikom.
aman što se nagužvalo i najahalo jedno nadrugo
odoh prodavat slaufe i gumene camce po sarajevu.
kasaba na aparatima
@Tume 🍌🐒
Hendekusa na aparatima
@milivanili Još par ovakvih "kišica" i biće" Hendekuša na klizištu". 😁
Citam neke komentare, i ne vjerujem! Pojedinim "Sarajlijama! su i za poplave krivi papci, haha, jad i bjeda! Jadno je to sto je pojedinima jedina kvalifikacija u zivotu sto su rodjeni u Sarajevu! A ti Sarajlijo, sta si uradio za ovaj grad, nista, samo glumis nesto... Ja sam rodjeni Sarajlija, ali se jezim od ovog svega sta pisu, "papci krivi", smjesno! Bolje krivite papke na vlasti sto nemamo dobar odvod i kanalizaciju, a ne ove sto dolaze trbuhom za kruhom!
jesi rođeni sarajlija poslije 95? :)
umri od stida balijo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koristite javni prevoz a ne autom i do trafike...
Kad ne bude pedofilije, primitivizma i dzeparenja po tramvajima, mozda i hocu.
Gledaj idiota,neće nikog da pusti