Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PC je genocidna tvorevina.
Ko potpisa njen nastanak???
a sta je sa playstation-om i xbox-om?
Sva vodeća policiska struktura učestvovala u zločinima.
Nema ni jedan dio BiH,gdje su genocidasi bili od 92-95 god,a da nije počinjen genocid.Proklet bio ko zaboravio i oprostio.
pa da je sda kupovo sve te objekte mogli su se spomenici dic al oni su se borili za donacije da rasturaju
Kad će viš komšije Srbi jednom doći sebi i javno priznati šta su učinili tokom rata!? Izići javno i izviniti se i dozvoliti da se spomen obilježja podignu gdje su počinjeni teški zločini. Dok god se ne suče sa prošlosti nema im budućnosti u Bosni i Hercegovini. Uvijek će biti druga klasa državljani i mrziti Bosnu i tražiti otcjepljenje.
Upamtiti i ih kazniti
Mi Bošnjaci ovo nikada ne smijemo zaboraviti.
c c c. koji strah u ocima kod ovog momka sto pise. ne ponovilo se, i da niko ovo vise ne dozivi!
I onda mi neko pocne pricati kako trebamo gledati njih kao prve komsije ili ti susjede...za mene ce oni biti uvijek i samo neprijatelji!!!! Nikada zaboraviti ni ja ni moje dijete necemo sta ste nam uradili majku li vam bolesnu izopacenu!!!!
Na danasnji dan Amerika je bacila Atomsku Bombu na civile!
Mučeni i ubijani samo radi imena!!!
Strašno!!! Tolika mržnja!!!
E neka ste zakljucali komentare o ubistvima na Tajvanu ali na nas rat dopustate shetnicima da pisu odvratne komentare u svom stilu , fuj jebbem vas