Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ga pretjerujete sa lazima daj zakocite malo.
probudi se. to je uradio narod kojem ti pripadas. realnost je surova, ali bolja je od zivota u lazi.
Sta su oni izmislili cuj gadjano porodiliste ma daj masta radi svasta ko i u Jevreja.
primitivci srbi su gadjali porodilista, boze sacuvaj....i danas genocidasi srbi upravljaju tuzilastvom, policijom i svim ostalim ministarstvima i institucijama....?
To medicinsko osoblje nije dobilo ja mislim ni zahvalu a kamoli dupli radni staz kao vecina koji su bili dole. A rizikovali su puno i zasluzili su puno.Ali do vas...vasa djeca su se radjala tamo a i vi ali boli vas.Mislite na sebe i kukajte!!
svaka im cast kojisuodbranili ovu nejac !!!! a onima koji su pokusali da pobiju ovu nejac nek je prokletstvo do kraja svijeta isve one koji ih podrzavaju !!!!