Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubice one dvojice policajaca što su ubijeni u autu, dok su grickali čips,niko i ne traži.
Ja bi pitao NiP i Katicu je li ga sramota biti na celu policije iz razloga kada je zadnju put uzeo telefon da prijavi recimo nepravilno parkiranje(drzavi pare njima plate od kazne ciste ko suza na trotoaru auto,), prvo ste te isprebacuje par puta, zovi ovaj broj zovi onaj i na kraju se spda covjek sa tobom , Licno sam zvao dole sto pripada Ilidzi i govorim kod Merkatora auta ljudi po glavnoj hodaju kaze on meni sta ja imam s tim ??? Nek uzme telefon i prijavi i ceka pa da vidi
od Telemaha pa ima jos par tu firmi Merkatora pjesacka staza pretvorena u parking i dodatnu cestu.
@gooUser1577629331 i nek on i komesar sjednu jedan dan u auto provozaju se uzmu telefon i nek prijavljuju tako te bas odvratne parkinge pa nek vide s cim narod devera.
Što insan može bit budala to ni jednoj životinji ne polazi za nogom
U ovom slucaju je Anel Ćemo uhapsen I sluzi kaznu za svirepo ubistvo. Neka I sluzi. Malo je I dobio. A jos niko se nije "pocesao" za ubijene Adisa Šehovića I Davora Vujinovića. Podigli spomenik I nista vise. Rezultati ravni NULI. 14 mjeseci I niko ni MUKAJET. Bravo vam ga, bravo.
Zao je nama Pivodica. Al spomeni i to predsjednice sindikata da je momak umro jer je policija pustila pjanog lika na autoput.
@labud_ kod Visokog ona nesreca? Suprotan pravac?