Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@poturicaalaznibosnjo1 pravoslavni Turcine ne seri
Danas je Foča slobodna i očišćena od Islamskih Terorista.
A sta je tih puteva SPASA mila majko jeste i bjezali
Molim klix da ne briše komentare.
ne dozvoljavate mi da odgovorim ovome čmaru AntiPC02.
Najbitnije je pružiti ruke i proučiti fatihu i nadati se da će nas vidjeti oni koji odlučuju u stožernoj stranci bošnjačkog naroda. Amidžić mi je poginuo ovdje, ali nešto ne vidim da ovi učači fatiha posjećuju njegovu porodicu.
Samo još da smo sačuvali Rogoj, sami gradić Trnovo, Treskavicu i slobodnu teritoriju sve do Međeđe kod Višegrada, četnici u istočnoj Bosni bi bili gotovi. Ali jbg kad međunarodna banda sve pred zelenim stolom naređuje da se sve to bez ijednog otpora predaje.
Haha pa jesi li se ikad pitao zašto ste zauzeli Rogoj, Trnovo, teritoriju kod Višegrada, Igmana i Bjelašnice baš kad su bili pregovori o Wance- Owen i kasnije Stoltenbergovu planu. Zar ti nije to malo sumnljivo da ste u roku samo 7 dana zauzeli toliku teritoriju kod Igmana i Rogoja bez ijedne realne borbe.
Šipka bi vi dobili čedo moj da vam nije bilo podrške iz JNA, kasnije Miloševičeve Srbije i da se nisu UN i Ameri miješali ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hasana Turčala a ne Turčila!
"Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo"- Alija Izetbegović
A robovi ste tom bogu..m smijesno..
@velikamuda Jesi ti glup covjek a jos vise nepismen.
💚💚💚SDA💚💚💚