Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja od one dvije sisulje mlade je nasljednica za milione.
Jel hadživlašić ili je hadžiflašić
iznenada? aha, moj ex komsija...javna tajna kako je umro...od vijagre kod ljubavnice u stanu i mrtvog ga je prva zena dosla vidit i pljunula pa onda nazvala Hitnu i policiju... P.s Vidi ti mezarja u Hadze. Aferim!
šta bi od onih 30 meleona što je klepio od INA-Mol
iznenada umro na meni od viagre ..smrc
\"divan\" covjek. nahap\'o se ko malo ko ...
Da Bog da,da nikad iz džehenemske vatre ne izađeš.a da pod tobom vazda gori ENERGOPETROLOVA nata iz Bosanskoga Broda.Sijeme ti se zatrlo.To ti je kletva,koju nijedan normalan čovijek nebi sebi poželio...nikakav si bio,tako si i završio.A mi ćemo stvorit 3 najveća izvoznika opet,kad tad,ENERGOINVEST,ŠIPAD i UNIS.A tebi,samo neka Bog presudi,i sve u redu!