Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je Vikic ? Pa sudi mu se naravno,izvedeni vojnici JNA iz njegove zgrade i streljani ispred u parku,da li je on naredio ili agresor laze ? Sramota su ovi specijalci sta su radili,mucili zarobljene,snajperisali djecu preko rijeke,ubijali,koristili svoju moc.Vise postujem borca u rovu na Majevici ili Hercegovini nego ove manekene sa skracenim rukavicama i heklerima.
cke obicne , poslije rata ste se prodali za sitne pare, onaj sada nosa kisobran Fahri ?
šta je ovo ?, gdje su Komandanti, gdje su specijalci, šta je ovo ba?, gdje su oni momci što su haman goloruki stlali organizovanoj armiji na crtu i poderali je gdje god su stigli, nemogu da vjerujem pobjedi nas ajnadžić i razni zastavnici prve klase.
šta to grmi? šta to sijeva? što se digla cijela krajina? koja li to sila zasija? POLICIJA! Hvala svim jedinicama
Za tebe se borba vodila zestoka Republiko Srpska, zjenico iz oka
ŠTA JE SA SPOMENIKOM?
Ponesi zastavu Dragane Vikicu! ❤️
Hvala svim borcima i šehidima sto su stali u odbranu drzave od srbo četnickog lojavog agresora. Heroji vjecno zive
A gdje sam pare napravio, neces nikad saznat.