Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E .ebo vas vise ubijeni i mrtvi i genocidi i godisnjice i oboljezavanja i piçka materina... Proslo 23 godine od rata, istim glupostima se bavite od rata, ko je kriv, ko je ovo, ko je ono, hodze i popovo vode politiku, isti na vlasti od rata odveli narod u siromastvo, a glupe ovce se bave historijom i obiljezavanjima... Pocrkajte vise da mozemo napraviti kako treba drzavu!!!
Sto Srbi potamanise to Sarajevo dokrajci. Kako vas nije sramota samo, toliko poreza ubirete samo za Sarajevo a do Bihaca mos doc samo kozijom stazom.
Srboluđaci,genocidaši,yebeno bolesno pleme.
Tako je... Samo mi žao što ti isti genocidaši nisu tebe i takve kao ti tamanili...
@Brko.Zlotvor99 Nisu imali sreće.A potmanio sam dosta Đikana za 4 godine.I danas žalim što nije bilo više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)