Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je vječna slava i hvala hrvatskom heroju Slavku Ećimoviću, i nekolici časnih prijedorskih muslimana, koji su jedini imali hrabrosti oduprijeti se četničkom genocidu nad Hrvatima i muslimanima prijedorskog kraja 1992. god.!!
jasenovac, omarska, srebrenica..... vrlo je lako nastaviti niz, no pameti je teško doći.
@19PuskaNevesinjska92 sve što nije nekom po volji on definira kao strano tijelo i prijetnju. to je prirodna osobina čovjeka, ali ujedno i karika koja sprječava čovjeka da živi kao čovjek.
Bio sam u ovome rudniku...... joj koliki su danperi
Nisu danperi već damperi, i isti su opljačkani i odveženi "braći" u smrdiju, točnije rudnik Majdanpek!!
Dragi vlasi srećna slava !!!
Mamu vam jjebem vlašku !!
Imal ko imena srpskih monstruma?? “Karakterističan način ubijanja logoraša u Omarskoj je, kako su govorile bivše žrtve, bio paljenje živih ljudi u gumama od kamiona, udaranje kundacima, palicama, lancima, ali i izgladnjivanje i žeđ. “