Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav poremećen um može na nišanu držati nedužno dijete i ubiti ga. Takvi ne zaslužuju živjeti!!
SRBI SU POBILI 3372 DJETETA U BIH, TEŠKO RANILI PREKO 14.000 DJECE, SILOVALI 756 DJETETA, SILOVALI 50.000 ŽENA, 53 DJETETA DO 7 GODINA JE POGOĐENO SA SNAJPEROM U GLAVU.. TO SU SRBI I RS
50 000 zena, pa se zapitajte koliko vas ima srpske oceve
@PopusioGaLaktasenkoO A zamisli 500 godina Turske vladavine, zato vam i je predsjednik čubast,a vi crni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemaš ti veze sa Slavonijom, ti si neki Sulja što valja patlidžane na Jadranu!
Posrbice slave oslobođenje Prijedora od djece. Očekujemo knjigu kako su posrbice junaci odbranili Prijedor od stotinu dječice. Bosanci nakon ovoliko godina moraju vladati politikom i izabrati prave hrabre političare a ne ove sda izdajnike
Ideologija i svjetonazor Srba su krajnje bolesni i poremeceni. Samo poremecen covjek moze ubiti dijete.
@Okrutni Hamo tipično za poremećene umove ne nacije. Al ko može ubiti odraslog civila može i dijete. Nema te nacije koja nije ubijala sve.
Meni je milina gledat ove cetnike kako laju iz kaveza a ne mogu nista aww, awww, aww, aw HAHHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA
SMRDONJE SMRDE
Srbi su jedini narod koji nema hrabrosti i obraza da se distancira od svog zločinačkog režima, prihvati činjenice o zlodjelima i podignute glave krene naprijed. To su kukavice koje gutaju zločinačka govvna, brane najgore zločine i sami se svrstavaju u prljave primitivce. Čast izuzecima, a ostalima se serrem na kukavički karakter.
Hrabrost je bilo biti Njemac, prihvatiti greške svojih bivših lidera, odužiti se žrtvama, napisati iskrenu historiju i opet postati nacija broj 1 u Evropi. To su ljudi kojima se skida kapa. A ovi naši zaostali Srbi, njima možeš jedino prnuti na glavu.
@indoktrinator Ne možete se vi ni sa čim poredfiti, jer zaostalijih genocidnih goveda nema nigdje.
Tuga je koliko su i mladi i stari Prijedorcani danas hladni i odbojni prema ljudima koji su dosli da obiljeze ovu strahotu..Oni podrzavaju zlicince..
@hrisi-avgi Haj ne jedi govvna.
@hrisi-avgi prije nesto vise od godinu dana, moju su prijateljicu roditelji vratili u Prijedor, u kovcegu iz inozemstva, da bi pokopali svoje jedino dijete koje je nakon kratke bolesti preminulo u 30-oj god. zivota. Tokom istog sprovoda, sacica momcica se skidala gola, pokazujuci istim tim roditeljima koji su ostali bez svog jedinog djeteta svoje pozadine, ismijavajuci isti dogadjaj. Nakon tog, mene vise nista ne moze iznenaditi.
Srpska NDH, stalno ponavljat...
@indoktrinator Tačno. Genocidistanski entitet nije ništa drugo no neviđena srpska glupost.
Insan zanijemi od bola pred ovom užasnom tragedijom bošnjačkog naroda...mog naroda.
@indoktrinator Gdje su to Česi izgubili silnu populaciju?Nisu nikad ratovali niti se suprostavljali jačem i uvijek su dobro prolazili za razliku od recimo Poljaka.
Da se nikad ne ponovi...nikad!!
Duše male nedužne... Kako su mogli, samo se to pitam... Šta su im djeca kriva???
@PunisheR0U Kozarcu su ubijali djecu i to s ledja, prljavi djikani produkt 500 godina silovanja..
Daj se Bošnje više pomirite da ste popušili i to je to, do kad će te da kmečite hebote
dococemo Vi vlasi ste pushili 500 ljeta!
Ne znam samo kako mogu da zive sa tolikim zlom u sebi pa da im je svejedno ubiti pa cak i dijete.
Dragoje Lukic(i sam bio u logoru Jasenovac gdje su mu ubijeni roditelji,braca i sestre): RAT I DJECA KOZARE U ustaškoj NDH, toj tvorevini njemačkog Rajha, za četiri godine (od aprila 1941. do aprila 1945), ubijeno je i na druge načine umoreno više od 40.000 djece, od kolijevke do 14 godina. Svako četvrto je bilo sa Kozare.
@susjednaHrvatska takvim patoloskim lazovima kao ti je mjesto u sloveniji pored onih usrascica
@susjednaHrvatska dodji na drinu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)