Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo nevinih ljudi je glavom platilo pregovore i dolazak stranaca u Sarajevo! Neka se svi zapitaju zašto su se ti zločini dešavali? Odgovore kriju oni koji su ih počinili zarad svoje odgovornosti !!! Lažem li?!
Mozda trebaju ovi da znaju sta znaci Elfatiha. Molostivi boze kazni ne-muslimane svojom najvecom kazno a zastiti nas od kazne koju si rezervisao za sve ne-muslimane. RELIGIJA MIRA - MISLIM DA POGINULI SU VEOMA ZAHVALNI ZA OVU MOLITVU KOJOM SE MOLIMO ZA SMRT NEMUSLIMANIMA. Kakve ovo veze u strari ima sa palim zrtvama. Minut cutnje i reflekcija je bila sasvim dovoljna be ARAPSKIH BLJUVOTINA.
Kucic je trebao doci da vidi zlocin koji su on i njegovi pocinili u agtsiji na ovu zemlju i kad je prijetio da za jednu srbsku hlavu leti 100 balijskih.
jel svratio ustoliceni?
*tako
neponovilo se nikad vise